Discutii Generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce prostie am scris.

Marius, in postul de mai sus, corecteaza-mi tu, ERAU*.
    sigpic

Comment

• Doamne...nu-mi vine sa cred !!!!!!!!!! Nicu Bastiurea...ca sa nu gresesc este cel de la receptie mecanica Apan ? Daca este acela, chiar nu-mi vine a crede ....baiat tanar , ce Dumnezeu?! DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE !!!!
      LOGANIST CONVINS !!!

Comment

• Dumnezeu sa-l odihneasca.

Comment

• Dumnezeu sa-l ierte.Astai viata nai cei face.

Comment

• Si mie imi pare foarte rau pentru domnul Bastiurea.Am trecut si eu un pic pe la capela pentru un ultim omagiu.Dumnezeu sa-l odihneasca!

Comment

• daca serviciul pe care il aveti pare greu:

http://www.youtube.com/watch?v=UK0D8...ayer_embedded#!
              Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.

Comment

• Un set de faruri pentru logan (modelul ph1), gasim sa punem pe ruz pentru o perioada scurta (cateva zile), intrucat farurile actuale pleaca la o mica restilizare in capitala?
                MiNnRuZ

Comment

• dar ale tale? le-ai dat/?

Comment

• Da. N-am ascultat sfatul pritenilor si acum regret.
                    MiNnRuZ

Comment

• pui un dinam la roti vezi ca vinde faruri cineva pe forum
                      sigpic

Comment

• Multumesc pentru interesul acordat, dar nu doresc sa achizitionez. Am nevoie de ele cateva zile.
                        MiNnRuZ

Comment

• Sa nu radeti de mine...

Cred ca am o problema cu ...frigiderul...
                          Nu, nu "frigiderul" ala cu roti, volan si 4 usi! Ala merge (cand ii pun benzina...).
                          E vorba de combina frigorifica un Beko cu 2 compresoare, congelatorul mege ok dar FRIGIDERUL...nu se mai opreste!
                          Daca e vre-un coleg care se pricepe...macar un sfat ceva...
                          Am postat aici ca e "generale" si poate nu e numa despre masini

Comment

• E vorba de releul de pe compresorul frigideului se gasesc sa se schimbe daca stii unde sa te duci sa il ei.Dar nu mai este in garantie.

Comment

• nu e vb de nici un releu stefan.. e vb ca a scapat agentul refrigerant din instalatie.. si nu mai are cu ce sa raceasca cum rebuie si sa ajunga la temperatura la care sa decupleze termostatul din interior.

el oricum se opreste dar nu il auzi tu .. pt ca motorul are o protectie termica. mergi cu el la un service ca sa verifice instalatia de refrigerare si refrigerantul din el.

Comment

• aha

Frigiderul are 4 ani nu-i vechi dar nci in garantie nu mai e.
                                La service nu ma duc cu ditamai magaoaia dupa mine, e cam mare.
                                Faza e ca de racit raceste, concelatorul e bocna, iar in frigider sunt intre 1 si 8 grade, am pus un termometru in el, face gheata pe patrea din spate in interior.
                                Peste zi am cam 4-10 grade (mai deschid usa, una -alta) iar dimineata, ca n-a umblat nimeni noaptea la el, era 1 grad.
                                Cea mai simpla solutie e sa dau un tel sa vina un depanator....bla-bla, dar am o mare jean cu banii in perioada asta si nu stiu daca nu vine unu si zice "Dom-le..., e aia, e ailalta"... si problema sa fie super simpla...sa se faca ca e cine stie ce si sa-mi ia cat nu face....
                                deci el de mers, merge brici....da' ...nu se opreste sa-si faca dezghetarea aia automata la frigider

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google