nene.. ti-au dat itp-u.. ti-au pus stickerul in certificatul de inmatriculare si eventual cel de pe numar ? daca le ai pe astea 3 sau cel putin pe ala din certificatul de inmatriculare atunci esti in regula si poti circula fara probleme
Discutii Generale
Collapse
X
-
in atentia celor care vor sa plece la mare sau in drum spre constanta prin giureni. drumul prin viziru - gura ialomitei este in lucru de la luciu pana la drumul european. practic e blocat in luciu. trebuie mers prin sat pe stradute pietruite. de la pod, pana la drumul european este blocat drumul. sunt ditamai pietrele pe strada (n-ai cum sa le muti) la pod, respectiv la intersectia cu drumul european. exista totusi solutia sa mergi pe drumul de pamant paralel cu cel de asfalt. cealalta alternativa este sa mergi prin baraganu - tandarei. drumul este peticit, cu gropi, dar se merge cu 60-80-100km/h.
in situatia asta va urez, drumuri bune!Last edited by bogdan_1984; 14 June 2012, 16:38.sigpic
Comment
-
-
-
se face orice pentru un ban necinstit. daca se gaureste rezervorul, nu e ok daca il lipesti. este tratat materialul din care e facut rezervorul. m-am ocupat de un caz desta. in speta un matiz era patit. am fost la dezmembrarile de langa albina, am cumparat un rezervor si l-am inlocuit pe centura.
iti dai seama repede daca esti patit. miroase puternic a benzina langa masina. daca nu simti, ramai fara benzina in drum si daca nu-ti dai seama ca e spart, cand alimentezi curge pe gaura benzina.sigpic
Comment
Comment