doar la apan .dar nu iti recomand.
Discutii Generale
Collapse
X
-
8 Aprilie GRATUIT la film!
Daca foloseste cuiva dintre colegi, sau la rude ori prieteni....am vazut ca este o oferta la Cinema City Braila: pe 8 Aprilie este gratuit la film pentru cei care sunt nascuti in ziua de 8!
Detalii exacte le gasiti pe site-ul lor, eu m-am uitat fugitiv dar m-am gandit ca poate intereseaza pe cineva.
Comment
-
Salutare stimati colegi!
Stie cineva, cumva, pe undeva...pe cineva care sa imbrace volane in piele...prin Braila, eventual Galati? Vreau ceva profesionist, cu bun gust si calitate.
Prin forum am vazut un user prin Timisoara parca, dar e mult prea departe.
Multumesc anticipat daca aveti ceva informatii.
Comment
-
Salutare! scuze de deranj, am si eu o intrebare, imi poate schimba si mie cineva de prin braila led-urile de bord zilele astea? vin cu placa direct, si am si led-uri...asa mai ieftin daca se poate... de maine o sa fiu prezent pana pe 2 prin braila!! multumesc...daca puteti sunati la 0734565088
Comment
-
Bogdane,poti da comanda (la cel mai bun pret) la service-ul Vlascar pe str. rosiori intre garii si apolo.Eu am montat la ei ambreiaj LUK si sunt foarte multumit,plus ca si pretul a fost decent.Au preturi bune la piese si ti le aduce pe comanda in cateva ore sau de pe o zi pe alta.In plus daca montezi la ei piesele ai si garantie.Last edited by leopardu; 28 April 2014, 03:53.
Comment
Comment