If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Frane brembo pe dacie? nu ai sa vezi
Jenti de genul ala? niciodata
e pacaleala. au mai luat de pe vreun site iar... cum a fost si cu bicicleta dacia ) au scornit-o niste baieti ca nu aveau ce face, si au luat-o si ei de pe site-ul baietilor
Frane brembo pe dacie? nu ai sa vezi
Jenti de genul ala? niciodata
e pacaleala. au mai luat de pe vreun site iar... cum a fost si cu bicicleta dacia ) au scornit-o niste baieti ca nu aveau ce face, si au luat-o si ei de pe site-ul baietilor
Nu iesti optimist deloc, asta scoate Uzina Dacia din criza financiara .(foame de bani)
Frane Brembo am avut eu, pe fata, asa ca nu va mai mirati. Pe bune acuma.
In alta ordine de idei...nu este niciun doritor pentru participare la regionala loganclub de la Iasi?
nu cred ca baietii mai asteapta un gratarel ca sa poata sasi revina di somnul cel dulce ,pacat de vremea care a fost de amu se strica ear vremea si nu cred ca ar fi bine sa ne gasim an ploae.HAIDETI CURAJ MISCARE NU SE VEDE NIMIC.
Am si eu o rugaminte (cine stie) unde se poate gasi folia aia de interior (tip argintie semitransparenta - parasolar, ca in foto... si cat costa? M-ar interesa ceva pe bleu marin ...Mersi anticipat...
Uite ce am gasit la Galati...la Marele Popescupret...10 lei
Folia este la un capat galbena si se termina oglinda...
daca e cu folie de transfer nu folosi apa (tragi hartia ce nu se lipeste de la un capat, il fizezi, apoi lipesti unul din colturi, pui pe cel de la celalalt capat sa traga de hartie aia, in timp ce tu dai cu o carpa sau ceva sa iasa apa)
daca e fara folie: dai cu apa, il fixezi, apoi la fel ca la cealalta cu hartia, dar sa fie ud, ca atunci cand dai cu carpa sa iasa apa si sa nu ramana bule.
Un calduros La Multi Ani celui care astazi i-si serbeaza ziua de nastere.
Sa ai o zi cat mai buna si relaxanta ,sa nu ai probleme de nici-o natura tinand cont ca , azi e '' Vineri 13 '' .Sa fii iubit.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment