Originally posted by bogdan_1984
View Post
Discutii Generale
Collapse
X
-
nu mai este LCB pentru ca suntem dezorganizati. asta e adevarul.
votul a ramas ca organizator de intalniri sa fie Cristi_LCD, iar fotograf oficial mcm022006
daca unul dintre ei nu vrea functia, se cauta alta persoana.
maine la intalnire trebuie NEAPARAT sa discutam pe tema asta.
daca nu, riscam sa dipara coltisorul nostru de pe fata www.LoganClub.ro
asa ca rog noii veniti sa dea pagina in urma la Discutii generale sa vada despre ce e vorba in vot si sa voteze.Last edited by bogdan_1984; 28 February 2009, 22:58.sigpic
Comment
-
Cum nu este Braila? Networking - Apartenenta la grupuri- logan club braila. Atentie nu sunt in ordine alfabetica orasele cautati mai jos. Pana acum am aprobat toate cererile ca eu le aprob nu conducerea forumului. Mama ce tare sunt(sper sa nu citeasca Cristi_XP ce prostii debitez pe aici).Last edited by Cristi_LCD; 1 March 2009, 09:30.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Originally posted by Cristi_LCD View PostCum nu este Braila? Networking - Apartenenta la grupuri- logan club braila. Atentie nu sunt in ordine alfabetica orasele cautati mai jos. Pana acum am aprobat toate cererile ca eu le aprob nu conducerea forumului. Mama ce tare sunt(sper sa nu citeasca Cristi_XP ce prostii debitez pe aici).sigpic
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostDeci baieti la ce concluzie ati ajuns?Tot sat fara stapan ramaneti?
Bogdan mai jos gasesti Apartenenta la grupuri.sigpic
Comment
-
johntase.. cam asa se vede bordul meu cand se mai insereaza un pic. noaptea e bestialAttached Files
Comment
-
-
uite mcm022006 nu se vede nimic sub ace...........saracul bord a suferit vreo 15 operatii (demontari) pana a ajuns asaAttached FilesLast edited by iuly75; 1 March 2009, 23:25.sigpic
Comment
Comment