ma refeream ca l-am si spalat si nu sa deslipit imprimatul si de mers am plecat cu steagul din bacau si am mers pana aproape unde ati oprit si voi de ati dat steagul jos si cred ca au fost cativa km
Discutii Generale
Collapse
X
-
Salutare,
A folosit careva Elf Evolution SXR 5W30 http://www.lubadmin.com/Restitution....1&Parametre1=2, partea misto e ca respecta ACEA A5 mai exact motoare >2004 vedeti aici http://www.amiauto.ro/index.php?page=article&id=15
pe cand Mobil ESP Formula 5W-30 are doar ACEA A3 http://www.mobil.com/UK-English/Lube...mula_5W-30.asp pentru A5 trebuiesc date de testare suplimntareLast edited by McDan; 4 October 2009, 23:01.
Comment
-
oricare ulei este foarte bun pentru motorul nostru. atata timp cat respecta normele cerute de Dacia. dar, un ulei este mai bun decat celalalt.
din auzite toata lumea e mester. fisele tehnice fac cat o mie de cuvinte si zece mii de mesteri la un loc.
iar chestia ca motorul se obisnuieste cu un ulei respectiv, este poveste spusa din mosi stramosi care au auzit de la mosi stramosii lor
daca se cauta pe internet se gasesc argumente la ce am spus eu.
cititi "Ce ulei folositi?" si ceea ce spune Octavian_30, pentru ca omul ala chiar se documenteaza, nu vorbeste din auzite. iar eu am ales uleiul Mobil1 ESP ascultand sfatul lui. este foarte bun pentru forje pentru ca isi pastreaza caracteristicile un timp indelungat. si da, este destinat filtrelor cu particule, doar pentru motoarele dieselsigpic
Comment
-
Pt cine e pasionat...tehnic vorbind
Spor la ...documentatie...
Parerea mea ar trage spre ELF din 2 pct de vedere:
1. este "adecvat" pt Renault...pentru ca "e patria lor"... si cica ar fi norme ACEA A5 (ideea e cat de vechi e motorul 1.4 mpi ca tehnologie????)
2. ca sondaj pe forum Elf e pe locul 2 (elf sau dacia oil = tot aia e, si nu am auzit prea multi sa se planga)
Pentru Mobil 1 ideea e ca e pentru "auto" ceva mai pretentioase, e putin mai vascoz decat Elf (diferente minore ELF 57/9.9 Mobil 73/12.1 cifre mai mici inseamna vascozitate mai mica), poate o fi mai de calitate ....cine stie !!!????
Oricum vom vedea ce va fi ESP-ul (180 ron 4 litrii) sau SRX-ul (parca 125 ron 4 litrii si filtru inclus)Last edited by McDan; 5 October 2009, 14:00.
Comment
-
iti dai seama ca francezii controleaza fabricarea si imbutelierea uleiului. nu se da buleala la nici una din cele 2.
de cand am pus ESP-ul, motorul urca mai bine in ture si este mai silentios si odata cu schimbarea uleiului se simte un zvac in jur de 4500 rpm.
aaa si dupa nenumarate forjari la limitare si in rpm ridicate, bruscari de acceleratie in depasire, nu a papapt nici un mm de pe joja.
citind fisele tehnice si din experienta personala, pot spune si eu acum argumente credibile si nu din auzite.
atunci cand te intereseaza de motorul masinii pe care o conduci personal, devine grea decizia in a achizitiona un ulei cat mai bun pentru motorul masinii.Last edited by bogdan_1984; 5 October 2009, 14:10.sigpic
Comment
-
Originally posted by bogdan_1984 View Postoricare ulei este foarte bun pentru motorul nostru. atata timp cat respecta normele cerute de Dacia. dar, un ulei este mai bun decat celalalt.
din auzite toata lumea e mester. fisele tehnice fac cat o mie de cuvinte si zece mii de mesteri la un loc.
iar chestia ca motorul se obisnuieste cu un ulei respectiv, este poveste spusa din mosi stramosi care au auzit de la mosi stramosii lor
daca se cauta pe internet se gasesc argumente la ce am spus eu.
cititi "Ce ulei folositi?" si ceea ce spune Octavian_30, pentru ca omul ala chiar se documenteaza, nu vorbeste din auzite. iar eu am ales uleiul Mobil1 ESP ascultand sfatul lui. este foarte bun pentru forje pentru ca isi pastreaza caracteristicile un timp indelungat. si da, este destinat filtrelor cu particule, doar pentru motoarele diesel
Comment
-
Originally posted by bogdan_1984 View Post....aaa si dupa nenumarate forjari la limitare si in rpm ridicate, bruscari de acceleratie in depasire, nu a papapt nici un mm de pe joja.......
Comment
-
Lista stickere - 10lei/bucata
1. Vyoangel - 1 bucata
2. Iamagi - 1 bucata
3. Cristi_LCD - 2 bucati
4. cosmin_ruz-1 bucata
5. XSorynX- 2 bucati
6. Marius_br - 1 bucata
Lista steaguri - in jur de 25 de lei/bucata
1. Iamagi - 1 bucata
2. Cristi_LCD - 1 bucata
3. bogdan_1984 - 1 buc.
Cine mai doreste cine mai pofteste?
Inca astept modelul de la baiatul din galati
Comment
-
1. Vyoangel - 1 bucata
2. Iamagi - 1 bucata
3. Cristi_LCD - 2 bucati
4. cosmin_ruz-1 bucata
5. XSorynX- 2 bucati
6. Marius_br - 1 bucata
7. iuly75- 1 bucata
1. Iamagi - 1 bucata
2. Cristi_LCD - 1 bucata
3. bogdan_1984 - 1 buc.
Comment
-
1. Vyoangel - 1 bucata
2. Iamagi - 1 bucata
3. Cristi_LCD - 2 bucati
4. cosmin_ruz-1 bucata
5. XSorynX- 2 bucati
6. Marius_br - 1 bucata
7. iuly75- 1 bucata
8. vis87-1 bucata
1. Iamagi - 1 bucata
2. Cristi_LCD - 1 bucata
3. bogdan_1984 - 1 buc.KISS FM ALBASTRU 1.6[url=http://www.userbars.be][img]http://img13.imageshack.us/img13/1200/20
Comment
-
1. Vyoangel - 1 bucata
2. Iamagi - 1 bucata
3. Cristi_LCD - 2 bucati
4. cosmin_ruz-1 bucata
5. XSorynX- 2 bucati
6. Marius_br - 1 bucata
7. iuly75- 1 bucata
8. vis87-1 bucata
1. Iamagi - 1 bucata
2. Cristi_LCD - 1 bucata
3. bogdan_1984 - 1 buc.
Daca doreste cineva stickerele saptamana asta sau steagurile, trebuie sa platiti de maine/poimaine valoarea lor. Adica, nu am de gand sa facem cala celelalte, unde am platit eu, iar apoi m-am rugat sa le dau .
Banii, puteti sa mi-i dati mie, sau cui este de acord sa ii mai stranga pana joi (daca vreti saptamana asta), dar sa ajunga la mine .
Altfel, voi strange banii sambata (unde am rugamintea sa fiti toti din cei depe lisa cu stickere prezenti), iar sickerele si steagurile vor ajunge luni, iar voi le veti primi urmatoarea sambaa si vi le va aduce copilul meu la intalnire .
Spuneti-mi cum vreti .
Iar cu materialul de steaguri, daca vrea cineva neaparat, poate merge cu fecior-meu sa cumpere .
1. Vyoangel - 1 bucata
2. Iamagi - 1 bucata
3. Cristi_LCD - 2 bucati
4. cosmin_ruz-1 bucata
5. XSorynX- 2 bucati
6. Marius_br - 1 bucata
7. iuly75- 1 bucata - platit 10 lei
8. vis87-1 bucata
1. Iamagi - 1 bucata
2. Cristi_LCD - 1 bucata
3. bogdan_1984 - 1 buc.
Va rog, daca puteti, aduceti banii oricaruia dintre membri: Mcm022006 (marius) sau Bogdan - cu ei ma pot intalni mai usor sa pot sa iau banii. Daca strangem banii pana vineri, sambata putem sa le avem, daca nu, mai asteptam o saptamana. Cum doriti.
Daca vreti sa discutam despre bani: YM: iamagi67
Modelul de steag astept sa il primesc. Nu facem comanda pana nu avem modelul si banii
Comment
-
Fac post dupa post, adica dublu-post pentru ca sunt singurul care posteaza. Sper sa ma intelegi cristi .
Uite ce am primit astazi pe mail: primele 3 variante.
Nu e nimic stabilit. Cum am zis, comanda o fac dupa ce am banii (ma asigur ca le dau pe toate) si dupa ce stabilim un model.
Baiatul de la Galati, mi le-a facut astfel. A zis ca fundalul nu il va lasa albastru, pentru ca nu se va mai recunoaste stema. Asa ca am zis fundal alb, rosu sau galben. Daca vreti alta culoare, mai ecologista, spuneti.
Merg facute orice modificari doriti. Eu am zis, sa pastram ultima varianta, pare cea mai draguta.
Am rugamintea ca toti cei care vreti stickere, sa veniti saptamana aceasta la intalnire cu banii (puteti sa ii dati si altei persoane), iar saptamana viitoare, veti primi stickerele (chiar daca nu de la mine - voi trimite pe cineva sa le aduca).
Eu trebuie sa strang 175 ron. Deja am 35 (eu) + 10 (iuly).Attached Files
Comment
Comment