Discutii Generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @Marius_BR mai asteapta putin cu difuzorul sa fac rost de banuti.
    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Originally posted by amg View Post
      Bogdane spune-mi te rog de unde l-ai gasit ulei mobil 1 la pretul de 180 lei ?!
      la Bosch car service pe Rm. Sarat.
      sigpic

Comment

• Ok Cristi. Vorbim, si cand ne hotaram, facem comanda amandoi odata.

Comment

• Si eu vroiam, dar nu neaparat difuzor. Vroiam partea fata, dar sa vad cum fac cu bara.
          sigpic

Comment

• dupa cum spuneam. asa arata placutele de frana la 33600 km
            Attached Files
            sigpic

Comment

• iaute pe cine am vazut eu in parcarea din centru de la financiar
              Attached Files

Comment

• salut domnu cu euh imi poti si mie cum sa intru la voi in club daca vrei te rog frumos

salut m-ar interesa si pe mine cum sa fac sa vin daca e la intalnirile voastre
                Last edited by Cristi_LCD; 10 November 2009, 08:52. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• esti binevenit oricand.
                  ca sa intri in club trebuie sa vii frecvent la intalniri, daca se poate la fiecare intalnire.
                  intalnirile au loc duminica la ora 10 in parcarea langa primarie.
                  sigpic

Comment

• salut! ai in partea de sus a paginii apartenenta la grupuri.. dai click acolo si alegi loganclub braila

Comment

• ok mersi dar am dat dar mai departe imi apare logan club braila dau pe el si mai departe numai stiu baiatu de la service astazi pentru domnu cu euh salutare

Comment

• mai.. nu stiu .. trebuia atunci cand dai click pe loganclub braila sa te bage automat
                        dar.. nu stiu. tu cine esti?.. electricianul?... sau baiatul care mi-a facut schimbul de lichid de frana

Comment

• Pe Marius l-am vazut si eu acum ceva vreme tot pe la financiar.... pune la punct treaba cu dezmembrarile

Auziti: avem un Maserati in Braila. Andrei mi-a zis ca este unul cu numere de Braila.

Care are curajul sa il provoace la o liniuta? avem remapare ce naiba, ne permitem )
                          sigpic

Comment

• o fi vazut Br de la Bruxelles
                            sigpic

Comment

• Aveti dreptate ca ma-ti vazut in centru, eu acolo lucrez.
                              Bogdane - chiar este un masserati in Braila, l-am vazut si eu zilele trecute.

Acum sa va zic si eu ce ma doare, am fost azi la APAN sa-mi fac programare pt revizia de 2 ani. Mi-au zis ca au o oferta la 280 lei in care sunt incluse urmatoareleulei- DACIA OIL 5w30; un set bujii, filtru aer, filtru ulei + manopera). Ma bate gandul sa accept si sa pun ulei DACIA OIL, chiar mi-au zis baietii ca nu e diferenta intre uleiuri, doar brandul(firma). Si inclin sa-i cred, caci daca nu era bun uleiul lor nu isi permiteau sa de-a garantie 4 ani. Astept pareri.

Comment

• testele masinii au fost facute pe dacia oil. cu siguranta este un ulei bun. deoarece se schimba si la 20000km. e decizia ta. orice ulei este bun, depinde ce cascaval ai tu
                                in banii astia nu cred ca sunt incluse bujiile. si nici macar nu ai de ce sa le schimbi. cati ani si km are rosiatica?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google