Ba da, si setul de bujii este in banii astia. Cat despre ulei, masina din fabrica cu asta a venit (DACIA OIL), si am mers fara probleme cu el un an. Chiar mi sa parut mai bun decat ELF 10W40 pe care l-am bagat la prima revizie.
Discutii Generale
Collapse
X
-
Eu, am masina din 2007 si i-am facut 5 revizii pana acum. Toate reviziile le-am facut la Apan, deci de fiecare data ruz-ul a primit ulei "Dacia Oil". Comparatie nu am cu ce sa fac, asta fiind prima mea masina si avand in vedere ca alt ulei n'am bagat. Asteptam sfaturile cunoscatorilor!MiNnRuZ
Comment
-
Si eu am zis la fel, chiar v-am zis, mi sa parut ca merge mai bine cu cel din fabrica, decat cu cel ELF 10W40. Eu cred ca treaba cu uleiul e mai mult un moft, ca sa zic asa. Nu e vb de bani, nu ma sperie un pret de 180 lei pt ulei, dar nu stiu daca s-ar simti mai bine motorul cu alt ulei (ex. MObil 1 ESP, sau ELF 5W40-ceea ce vroiam eu sa pun).
O sa ma mai gandesc pana vineri ora 16 cand sunt programat la revizie.
Comment
-
mariuse, daca vrei sa ne intalnim intr-o zi sa vezi ce fel merge, se aude, trage samd motorasul meu la 33600 km cu mobilul, nu e nici o problema
oricum ,a fel de usor poate sa iti spuna si cosmin cu este cu dacia oil la peste 60000km (sau cat o fi avand). ca nu ia fiert motorul sau alte dracovenii.
dar nu stiu stefan cu afla el presiunea uleiului.Last edited by bogdan_1984; 10 November 2009, 20:40.sigpic
Comment
-
Vineri am vrut eu sa merg la ei, nu era problema daca vroiam mai devreme. Cat despre Mobil 1, nu stiu ce sa zic. Ma mai gandesc.
Bogdane, da-mi pe PM nr. tau de tel., poate te sun intr-o zi, cand trec de la serviciu.
Comment
-
salut domnu cu euh electicianu. am si eu o rugaminte la tine daca imi poti spune de unde imi pot comanda si eu leduri pentru bord. astept un raspuns daca vrei sa imi spui. Salut.
Sunt eu electricianu
Comment
-
Baaaaa Florentine, e ziua ta. vrei sa mergi blat? nah, nu se poate. moama ce va bunghesc
La multi ani! sanatate si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca. si la punga sa fii gros (sa ne faci cinste )
bai, nimeni nu-mi scapaLast edited by bogdan_1984; 11 November 2009, 18:17.sigpic
Comment
Comment