Pentru cine cosmine si unde se fac donatiile?
Discutii Generale
Collapse
X
-
Cosmine as dori sa te ajut. L-as trimite pe Andrei, dar imi e teama ca apoi se duce la ore si lesina prin banca ).
Din cate stiu eu, majoritatea oamenilor au RH negativ. Suntem atatia, haideti sa il ajutam pe omul acesta.
As veni eu, dar imi e frica de ace ca de bomba. Cand am mers la analize vroia sa imi ia 2 eprubete - la final a luat doar un sfert de eprubeta )
Comment
-
Ba din contra, se gaseste foarte greu, din 14 donatori, unul sigur a avut Rh-ul negativ. Cel pozitiv este mai comun, iar Andrei nu poate sa doneze ca nu are 18 ani.
Multumesc pentru sprijin Gicule!
Niciunul nu dintre noi nu are Rh-ul negativ?
Bonusuri in urma donarii de sange: asigurarea unei zile libere la locul de munca/scoala (cea in care se face donatia), reducere de 50% la abonamentul pentru transport in comun, 7 bonuri valorice si o plimbare cu RUZ-ul.MiNnRuZ
Comment
-
Oamenii poseda pe suprafata globulelor rosii diferite structuri proteice (antigene) care determina atat grupele sanguine cat si Rh-ul persoanei respective. Sunt patru grupe sanguine (A, B, AB si 0).
Fiecare grupa sanguina poate fi Rh pozitiv sau Rh negativ. Rh-ul este determinat de o alta proteina, factorul Rh (D antigen). Daca acest factor este prezent pe suprafata eritrocitelor persoana respective este Rh pozitiv, daca nu persoana respectiva este Rh negativ. Aproximativ 85% din populatie este Rh pozitiv.
dupa calculele mele ar fi cam 30000 de braileni cu RH-ul negativ.
eu am mai donat sange.. m-au prins vlajgan mare.. si mi-au luat 500 ml sange si m-am inmuiat pe acolo.. si acum mi-e cam kk
Comment
-
Originally posted by cosmin_ruz View PostO sa te plimb cu Ruz-ul, dar am vazut ca esti pretentios cand vine vorba de curatenie, asa ca mai trebuie sa astepti pana o sa vada si el aspiratorul si apa.sigpic
Comment
-
salut domnu cu loganu euh sunt electricianu de la service as vrea sa imi zici si mie dak vrei bine inteles de unde le comand k as dorii sa incerc sa schimb eu k nu cred k este asa greu astept un raspuns dak vrei sa imi spui de unde sa le comand sau nr de tel sal
Comment
-
In primul rand, salutari domnule KAP! Este a doua oara cand pui aceasta intrebare, desi ai primit raspunsul la prima. Poate o sa iasa un lucru bun din mainile tale, daca Marius doreste sa-ti spuna de unde poti lua leduri. Pana acum nu am avut ocazia sa intalnesc pe cineva care sa lucreze mai profi decat Marius. Am fost nevoit sa schimb niste leduri in graba si surpriza...mari electricieni, care lucreaza la firme cu renume in orasul Braila au facut ca placa sa arate ca dupa razboi, asa ca lasati maimutareala si lasati-l pe Marius sa-si faca treaba, ca o face ca la carte.Last edited by cosmin_ruz; 12 November 2009, 23:26.MiNnRuZ
Comment
Comment