Inseamna ca ati avut "boxe" puternice!
Discutii Generale
Collapse
X
-
-
La Multi Ani, tuturor!
Am fost zilele trecute la Racos, in judetul Brasov, la Coloanele de Bazalt.
Observatii:
1. Coloanele sunt foarte interesante - o sectiune transversala, intr-o curgere de lava -(daca sunteti pasionati de Geografie-Geologie )
2. Am avut noroc, pentru ca am fost cu cineva care mai fusese acolo. Nu exista indicator, asa ca trebuie sa intrebati pe cineva din sat.
3. Drumurile din judetul Brasov sunt PRAF! Am crezut ca ma intorc la Bucuresti in 2 roti...Ma refer la drumurile judetene si comunale...Primarii din localitatile prin care am trecut sunt fie imbecili, fie incompetenti...
3. Am mers pe DJ 104, de la Şercaia la Hoghiz, E60 (vreo 3 km.) si apoi DJ 122. Intre Fântâna si Hoghiz, drumul e o rusine. Imi pare rau ca nu am facut un filmulet; va spun doar ca m-a facut sa imi para rau ca traiesc in Romania...Nici pe la noi, prin Baragan, nu cred ca se gasesc asemenea hartoape.
4. Am inteles ca nici dinspre Baraolt nu e vreo fericire drumul.
5. Va sfatuiesc sa folositi drumul comunal ce se desprinde din E60 si trece prin Bogata Olteană, Dopca si Mateiaş; desi pe harta pare o scursura de drum, e mult, mult mai o.k decat DJ 122
Eu am o slujba care presupune lungi deplasari prin tara, prin orase, stat la hoteluri, etc. O sa postez de acum inainte, aici, impresii si eventuale sfaturi.
Stefane, am fost la Viper. Au o alarma Viper, cu pager, vreo 700 de lei; din pacate, nu aveau modulul pentru geam spart, care mai costa si el vreo 50 de lei...imi trebuie o alarma cu pager, deoarece masina sta pe partea cealalta a blocului... Asa cum am mentionat mai sus, eu sunt plecat destul de des din Bucuresti; nu am timp de alergat prin service-uri, asa ca as dori o "treaba" curata, care sa nu imi dea peste cap sistemul electric; ce ziceti?
Comment
-
da are euh marius fotograful nostru oficial deschidere din telecomanda la portbagaj vorbeste cu el le rezolvaLast edited by Cristi_LCD; 15 January 2010, 09:01.
Comment
-
Nu ai ma ce sa ii faci, nu intelegi?
MOtorul schimbat cu unul pe benzina... degeaba ai motorina... nu foloseste la nimic... Nici nu stiu cum poti sa conduci asemenea masina.... yack!
________
Cheama-l pe Marius cu testerul - vezi pe la pompa de injectie ceva... .sau vezi tu, poate e de la culoarea masinii, sau ii place mai mult cu faruri negre ;)
Comment
-
Neah... nu ma zice nimic RUZU... s-a suparat ca i-am zis ca are masina urata
DU-te ma in service! Da'... se pune problema: cum te duci? Sa te tracteze o alta DACIE?.. aaa.... nasoool....