If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
mai colegi de forum....am si eu o intrebare nenorocita...pe logan diesel se poate monta toba sport?
nu de alta da ma freaca un prieten la icre ca pe diesel nu se pune toba sport....
lamuriti-ma si pe mine ca sa il lamuresc si pe el sau sa ii dau dreptate....
am vb azi cu baiatu de la spalatorie....si a spus sa ii duc o lista cu cei din loganclub si ne face reduce cu 7 lei la fiecare spalare int ext care costa normal 27 lei .....acum voi hotarati...eu oricum o spal acolo ca e in drumu meu cand vin in oras
astept o lista ca sa stiu ce ii dau baiatului sa faca reducerea....
de la benzinaria MOL pe partea dreapta spre CARREFOUR este un stalp vopsit in portocaliu (fata in fata cu zona libera)si acolo este o spalatorie si scrie mare pe o pancarda ALBA...... SPALATORIE AUTO
Eu zic sa nu va mai zbateti cu spalatoria, niciodata nu o sa fiti mai mult de 2,3. Asta pentru ca fiecare din noi sta in alta parte a orasului, si fiecare are o alta preferinta in ceea ce priveste spalatoriile auto. Parerea mea.
Cine a trecut ieri cu viteza luminii prin fata pe la Catedrala si se indrepta spre campusurile studentesti(in Galati) cu un logan albastru inchis cu site-ul afisat mare pe geamul din spate?
valeriuciprian era masinar un nou membru al loganclub-ului braila
ce va dat clasa ca la voi nu-i niciunul care sa aiba asa ceva
scuze pt dublu post
tipul este student la voi la galati o sa-l vezi cam des pe acolo asa ca iati greutati in buzunare ca tura urmatoare sa nu te dea jos la viteza pe care o are ai si-i cam mititel tipul
Last edited by Cristi_LCD; 8 March 2010, 10:32.
Reason: Automerged Doublepost
Care aveti un spray din ala pentru un contact electric imperfect? W40, sau cum ii zice. Mai concret vreau sa desfac tripla dreapta spate, cred ca face masa aiurea pe undeva, cand pun frana mi se aprind si senzorii de parcare, asta pentru ca sunt legati la becul de mers inapoi. Marius poate ma ajuti si pe mine maine.
valeriuciprian era masinar un nou membru al loganclub-ului braila
ce va dat clasa ca la voi nui niciunul care sa aiba asa ceva
scuze pt dublu post
tipul ai student la voi la galati o sal vezi cam des pe acolo asa ca eati greutati an buzunare ca tura urmatoare sa nu te dea jos la viteza pe care o are ai si cam mititel tipul
VALI! STEFAN glumeste, de fapt stie toata lumea.
Ex: ploaia ploua si eu, viteza , dar viteza nu asa .
-Si cat aveai?
-30-40 maxim.
Da stiu ca Stefan glumeste...dar are niste glume...cam nedetectabile...ca tot e la moda cuvantul. Si stefane...te-as ruga sa nu imi mai raspunzi la posturile mele.Multumesc.
Am vrut doar sa te salut si pe forum...
ce mama naibii faci mai Stefane! ca nu suntem intr-o cursa, Braila cu Galatiul. |Facem parte din aceeasi comunitate, cu un singur scop, si anume sa adunam membri, sa ne facem mai mari, nu sa ne dam in cap unul altuia cu ei (membrii)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment