Am si eu laptop...nu are camera atasata si net...
Discutii Generale
Collapse
X
-
Din ce vad eu in poza, pare mai mult a fi o copia a NisanTiida, doar ca mai compacta.
Daca ar scoate-o si pe asta si ar fi mai ieftina ca: Smar For2, Toyota Yaris, Citroen C1 si Peugeot 107, ar da o super lovitura, mai ales ca se cauta din ce in ce mai mult masinile mici, pentru uras si mai ales ieftine.
Ca fapt divers: nu e nimeni doritor de Regionala Mioveni? Sau de nationala Sibiu? Vedeti ca se apropie amandoua! Din pacate, eu sunt conditionat, dupa cum stiti si nu pot sa vin
Comment
-
Buna seara colegilor din Braila . si Buna seara lui Iamagi am inteles ca nu iti place masinuta mea ce anume nu iti place la ea ca poate fac o modificare ceva astept raspuns de la tine merci o seara cat mai placuta tuturor.Duster 4X4 1.5 dci 110 magarusisigpic
Comment
-
gicule daca te uiti bine la nationala dela sibiu deja suntem 2 si urmeaza si al treilea fiind tivu
azi am trecut prin galati dar nu am intalnit niciun membru de la club cred ca erau pe faleza ca acolo nu am ajunsLast edited by Cristi_LCD; 25 May 2010, 11:54.
Comment
-
Salut Valeriu, da am hoinarit putin si prin Galati, pe unde erai ca nu te-am vazut
Comment
-
Comment