Nu isi face remapare deocamdata
Discutii Generale
Collapse
X
-
-
Deoarece braileanu vine la fiecare intalnire si are aparat foto (pe care-l si utilizeaza ) de acum in colo functia de fotograf oficial al Logan Club Braila o va avea braileanu.
@braileanu de acum in colo faci pozeee la fiecare eveniment Logan Club si le postezi pe aria locala.
Are cineva ceva impotriva? Spuneti pana maine dupa care o sa devina oficial. Sper.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
te-ai scos Brailene. aparatul tau face poze bunicele, dar mai bine iti cumperi asa ceva http://www.emag.ro/aparate_foto_d-sl...-pAC2011B004AA pretul? cat un logan...sigpic
Comment
-
Aveti grija ca de acum incolo cum va prind cum va trag in poze.
@bogdan_1984 - in viitorul indepartat o sa imi cumpar si aparatul pe care l-ai propus tu
Comment
-
nici nu ma asteptam sa fii de acord
ti-a venit ma talonu?
Comment
-
@braileanu .... daca ma mai disperi mult cu intrebarea asta cred ca te plesnesc...ti-am zis de o mie de ori ca te anunt cand o fi sa vina...
@iamagi ... mai gicule...daca tu nu vrei ca eu sa mai scriu pe forum nu am sa mai scriu...si de injosit...o fac si pe asta...pentruca oi fi schimbat masina...dar sufletul tot de loganist este...greutatea masini este in jur de 2 tone si la liniuta nu ma bag ca nu ii vad rostu la o intrecere cretina intre 75hp de o tona si 225 hp de aproape 2 tone,asa ca hai sa fim seriosi.si dupa cum ziceam la inceput...nu mai sriu pe forum...haidi cu pa
Comment
-
Comment