Discutii Generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loc de intalnire : Parcare primarie, langa Murgoci / cabinetele ProMedica

Ora de intalnire : 10:00
    Last edited by Cristi_LCD; 15 July 2010, 12:35.
    Butea Aurel Laurentiu
    fara linkuri externe in semnatura
    BR - 21 - CNB

Comment

• Originally posted by piticul View Post
      unde va intalniti duminica?am 4 roti de 16 de origine renault pe care le vand,si poate e cineva interesat.
      Pt ce ai tu baga aici....http://www.loganclub.ro/forum/targul...an-t11442.html

Comment

• Cine merge sambata la curse la Promenada?
        My Ride BR 86 TIV Mai Furios Si Mai Iute

Comment

• BR 03 LNL mai traiesti? Da si tu un semn de viata vreau sa te intreb ceva sau chiar nu stie nimeni nr. lui de telefon.

@piticu pune si tu ceva poze sa vada si ochiu nostru ce marfa ai.
          Last edited by Cristi_LCD; 15 July 2010, 18:42.

Comment

• am facut astazi ITP la apan. probleme au fost la parbriz. am 4 ciobituri in el si cica este acceptabil numai una care sa nu depaseasca 1 cm. este adevarat? oricum, loganul are 43.000 km si a trecut cu brio. eficacitatea franii este de 77% voi cat ati avut? gazele au iesit 0.00%
            Last edited by bogdan_1984; 15 July 2010, 20:31.
            sigpic

Comment

• Cam tot pe acolo. Nu mai retin exact dar parca 82%.
              Ti-am zis sa stai linistit (nu stiam de "termopan").
              Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• cam mult 82%. la statia aceea cel mai mare procentaj respectiv 92% a fost la o laguna 3. mie mi-a zis baiatul de la ITP ca procentul este mai mult decat bun. si sa mai tinem cont de faptul ca masina are peste 43.000 km cu placutele originale.
                Last edited by bogdan_1984; 15 July 2010, 21:06.
                sigpic

Comment

• stefano,le aduc duminica la intalnire.pe toate 4.

Comment

• @bogdan: da dar eu aveam mai putini km. Si depinde si de cauciucuri. Si sa stii ca e bun procentul pentru ca la un Fiat Grande Punto din 2007 a iesit 68% ( vazut personal).
                    Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• bogdane...eu schimbasem placutele de frana la 55000...asa ca stai linistit cu ele....si pe la 60k am schimbat gumele....si la rar...a dat ala cu capu de parbriz cand a apasat frana

Comment

• Ce ziceti de sunetul asta: http://www.youtube.com/watch?v=_KhX9dPwgEk ? Va zice Marius mai tarziu ce masina e, ce motor are si ce s-a intamplat cu ea
                        sigpic

Comment

• Mariuse ce ai facut la masina ma?
                          My Ride BR 86 TIV Mai Furios Si Mai Iute

Comment

• poi am ciordit un pic tubulatura si filtru lui iamagi si le-am transplantat la mine.. si iata ce mi-a oferit masina. acu mi-am luat filtru.. mai am sa-mi iau tubulatura

Comment

• Numai ciorditori ))
                              Last edited by SilviuBeskere; 17 July 2010, 02:55.

Comment

• La Multi Ani celor ce-si sarbatoresc azi ziua onomastica!
                                Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google