Discutii Generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• de curiozitate, cine mai este racordat la CET cu apa calda? eu unul sunt si stiti de ce intreb, nu?
    sigpic

Comment

• n-ai apa calda? sau nu ai apa rece )

Comment

• dus suedez, dar-ar naiba in el, ca nu voiam sa aflu cum e
        sigpic

Comment

• scotian ma...scotian(cum era la Paradisul acvatic la Brasov...ala cu galeata de apa de trageai de sfoara...nu mai stii?)...nu suedez...suedez e cu blonde
          sigpic

Comment

• Da' de unde stii tu cum e dusul suedez? Hai spovedeste-te ca nu suflam o vorba .
            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• pai, in primul rand, asa ceva e posibil cand CET-ul are revizii, iar cine nu poate sa fac dus suedez pentru ca nu are logistica (blonda), are de pierdut
              sigpic

Comment

• Daca va plictisiti de plecat in drumetii ...sau daca nu aveti bani ...
                Plecati si virtual asa ca mine ... [ http://soferderomania.***********/RoArcasu ]
                Acu is Bucuresti - Sighisoara ....
                Traseul Nr. 2

Numai bine
                Butea Aurel Laurentiu
                fara linkuri externe in semnatura
                BR - 21 - CNB

Comment

• e bn aurel asa ai ales traseu destul de lung

am facut un traseu in concediu de 900 de km prea frumos lacu rosu,cheile bicazului,sovata,odorheiu secuiesc brasov intorsura buzaului...am trecut cu emotii in aceasta drumetie statia si-a facut treaba...dar ce e cel mai frumos a fsot ca am facut full la motorina la omv si cand am venit exact la teava inainte de omv sa aprins becu faza tare de tot))!
                  Last edited by BR-17-KOZ; 27 July 2010, 10:05. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Deci nu sunt singurul OMV-ist din Braila ...
                    Eu cred ca te-am depasit ...cu OMV-ul de pe Buzaului ...

De 1 an de zile nu am bagat decat benzina de la pompa 5 atentie ...si numai din OMV de pe Buzaului !!!

Numai bine
                    Butea Aurel Laurentiu
                    fara linkuri externe in semnatura
                    BR - 21 - CNB

Comment

• Stefane... ne promisesei niste poze speciale pentru noi de la Sibiu.. mai asteptam?
                      sigpic

Comment

• mai gicule ai mai plecat in padure?

Comment

• da da... sunt la sibiu
                          sigpic

Comment

• poze sunt dar nu stiu sa le asez ca trebuie sa vina marius sa ma ajute

Comment

• offf.... oricum sunt destule pe forum am vazut de pe acolo ce a fost oricum Marius nu va veni curand ca pleaca si el in excursie...

cam liniste pe la noi...
                              sigpic

Comment

• ieri am reprezentat LCBr la inaltime, adica pe la vreo 100 metri inaltime
                                am fost la intalnirea organizata de LCGL in turnul de TV. a fost ceva frumos. se putea vedea braila, mai in ceata, dar se vedea
                                care mai merge la mare weekendul acesta? eu ma duc la hanul piratilor in navodari.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google