If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
este frumos traseul, dar la fel de frumos ar fi si transalpina.
eu am fost iar la mare de vineri pana duminica, la un concert "the mission dance" cu invitati cu renume, printre care Dj Tiesto si Fat Boy Slim.
Din pacate nu am putut ajunge la intalnire, pentu ca am fost plecat la mare la Costinesti si nu cred ca ajung nici duminica viitoare pentu ca plec la munte
Da da...si sa salut si eu proprietarul de logan rosu cu nr de B care era ieri pe bac, intorcandu-se de la mare ... eu eram copilot in loganul galben
( mai vazusem masina si la carrefour, dar acum am vazut si pilotul )
scuze bogdane si sand dana eram cam obosit si ala micu nu ma lasa in pace plus ca ma gasisem cu un client de al meu care ma tot intreba intruna de unele lucruri care le vrea facute pe acasa si nu am reusit sa vorbesc prea mult cu voi .
Nici voi nu v-ati dat jos din masina
Nu stiati ca pe bac nu se sta in masina eu asa am invat de mic regula asta.
Multumesc pt salutari.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment