If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Duminica ora10 parcarea primariei
1. MARIUS_BR
2. CLAUDIU_PYS 50%
3. DOBRE STEFAN
4. masinar
5. McDan 50%... sau cu interziere
6.........
7.........
AI ASTEPTAM SI PE COLEGII CEI NOI
Duminica ora10 parcarea primariei
1. MARIUS_BR
2. CLAUDIU_PYS 50%
3. DOBRE STEFAN
4. masinar
5. McDan 50%... sau cu interziere
6. sandelpodaru
7......... la mai mare
Inca o data s-a demonstrat unitatea LC BR si felul in care membrii noi au fost primiti si integrati in LC
Multumesc pentru primirea facuta dupa o absenta indelungata din motive obiective, chiar m-am simtit super bine, alaturi de un membru nou care nici nu il cunosteam, cand toti au venit si ne-au salutat si au vorbit cu noi.
mda! iti cam dau dreptate Gicule. Treaba cu "bisericutele" e de mult la noi in club, si e singurul lucru care nu-l sufar intr-un colectiv de oameni. Faptul ca a-ti ales poate fara sa va dati seama sau din instinct sa va strangeti toti intr-un grup, fara sa vedeti ca mai sunt totusi si membri noi carora trebuie sa le acordam atentie deosebita pentru a intregi clubul si a fi cati mai multi, demonstreaza acest lucru, nu numai de aceasta data. Faptul ca Gicu nu a mai venit pe la noi la intalniri (asa cum venea inainte)da semn ca ceva e in neregula si trebuie pus la punct. Discutiile inutile pe baza unuia sau a altuia in legatura cu deciziile de a veni sau nu la intalnire nu ne priveste pe noi cei care venim la intalniri mai des, si nu trebuie sa tragem concluzii de pe urma lor (probabil ca se stiu cei despre care vorbesc, prin aceasta afirmatie).Cred ca eu si Gigu am fost singurii care am purtat o discutie mai a catarii cu noul nostru membru (domnul cu MCV-ul), care-l mai asteptam pe la noi
ti-e atat de draga masina Stefane incat trebe sa o vezi in poze la fiecare intalnire? eu ce sa mai zic ca abia apar prin poze, de cand facem intalnirile
Nu stii ca bucatarii nu prea-si mananca mancarea? Asa si tu, fotografii nu prea apar in poze.
Ar fi bine ca cine mai are aparate foto sa vina cu ele sa faca poze. Se surprind asa mai multe aspecte. Parerea mea.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment