mah, piesele astea sunt ale noastre, raman ale noastre si ne mandrim cu ele
Intalniri Pentru Membrii Logan Club Braila
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Kosmine, lipsesc multitudinea de poze ...facute verisoarelor tale ...
Nu a scapat nici o verisoara prezenta la intalnirea noastra sa nu ii fi facut poze...de avatar de facebook, de mess ...
Nu le pui pe toate ?
Pe facebook le pun eu )Butea Aurel Laurentiu
fara linkuri externe in semnatura
BR - 21 - CNB
Comment
-
Ei bine, am avut si primele ore de condus si am promis acum ceva timp ca voi veni si eu la intalniri ca pasager insa m-am dat "ranit" pt ca eu in week plec la tara iar un al doilea motiv ar fi pentru ca nu cunosc pe nimeni personal dintre voi.
Daca ma primiti si pe mine la urmatoarele intalniri promit ca voi veni.
Comment
-
Vladimir nu-i nevoie sa cunosti pe cineva ca sa vii.
Nici noi nu ne cunosteam unul pe altul ,dar acum suntem prieteni.
Asa ca esti primit cu bratele deschise daca vrei sa vii, nu zice nimeni nimic.
Te asteptam. Curaj!Last edited by Cristi_LCD; 18 January 2011, 16:32.
Comment
-
@cristi_lcd voi aveti o problema cu mine cand mananc sau ce?care e faza?ce p l m ma tot frecati atat la icre?"Masinar iar este cu mancarea in gura.hahaha" stai sa ma cc pe mine de ras...nu mai pot...daca era sa mananc si eu umbre de mancare eram si eu ca tine sau sa mananc in momentul in care imi aduc aminte...vad ca invidia din partea unora a crescut extrem de mult...
Dragii mei...daca sunteti asa invidiosi si plini de glume de rht se stiu ei care sunt nu tre sa dau nume...nu mai vin la nici o intalnire daca va stau in cale...asa ca...la cat mai multe intalniri sa fiti sanatosi si succces.
heidi paLast edited by masinar; 18 January 2011, 10:13.
Comment
-
Vladimir, de atunci cand ai zis ca vii ti-am zis ca esti binevenit, nu tre sa cunosti pe nimeni. vino, vezi care-i treaba, si apoi iei deciziile.
cat priveste postul lui razvan.. ii cam dau dreptate. asa ca mai abtineti-va si voi
Comment
-
marius...cand pe oameni numai atat ii duce capu...de unde vrei sa scoata mai mult?de undeeeee?daca erau niste draci 15-18 ani mai intelegeam stii...ba frate asta e gandirea lor si pana mea nu poti sa le ceri prea mult...da sunt oameni in toata firea...aveam pretentii...
Comment
Comment