ce prostii dom'le? am propus si in acelasi timp vreau. ce, lasati-l pe stefan sa decida, nu voi.
Intalniri Pentru Membrii Logan Club Braila
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nu va mai certati ca nu-i frumos.Eu am zis ca sunt de acord cu venitul la mine ,spatiu de parcare este destul nu deranjam pe nimeni daca vreti sa facem si cate un gratarel nu-s inpotriva.Daca vreti sa facem si in alta parte nu-s inpotriva voi decideti daca vreti nu trebuie sa ne certam aiurea.
Comment
-
imi pare rau,Eugen,dar nu am bormasina.te-as fi ajutat cu cea mai mare placere daca aveam asa ceva.eu am asa: un cric tip crocodil mare (ridica 2T si ceva lejer ca alea de la vulcanizari sau service),presa arcuri,trusa de scule cu toate maruntaiele,pompa pentru schimbat uleiul la cutia de viteze,doua chei dinamometrice,compresmetru,cateva tubulare tip T,chei filtru ulei toate natiile,chei pentru desfacut toate busoanele de ulei (motor si cutie) si cam atat. daca am uitat ceva mai adaug pe parcurs.
da,am uitat ca am si chei normale si inelare toate marimile,surubelnite de la cele mai mici la cele mai mari,imbusuri si torxuri rezistente la forte foarte mari.cand doriti va pun la dispozitie orice din tot ce am enumerat.
am uitat de presa pentru pivoti si capete de bara. din pacate nu am spatiu unde sa va pot gazdui pentru reparatii,gratar sau alte smecherii.
Comment
-
Duminica, 22.04.2012, ora 10:00 - la Stefan acasa.
1. Gabau86
2. ...
3. ...
4. ...
5. ...Last edited by gabau86; 20 April 2012, 10:51.
Comment
-
1. Gabau86
2. mcm022006
3. ...
4. ...
5. ...
am eu o bormasina cu acumulator.. o sa o pun la incarcat.. dar nu stiu cata baza ne punem pune in ea.
dar daca avem curent tragem un prelungitor
Comment
-
1. Gabau86
2. mcm022006
3. br 03 yle
4. br 77 tyj
5. braileanu
6............
Comment
Comment