If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nu unde-s case,tocmai unde e pasarela si se vede faleza in jos,se vede chiar bariera dupa soseaua care pleaca din port pana pe faleza.
Mai stau noaptea p-acolo in intuneric cei care o fac prin masini :P
Da lumina e de la bec
cred ca totusi la primarie e cel mai bine pt moment... tre sa ne facem si noi publicitate cumva.. si acolo zic ca este un loc destul de public.. cel putin mai aproape de sosea. cautam sa fim si noi in centrul atentiei pana mai crestem un pic .. apoi.. mai vedem.
Intalnirile se fac ziua si punct. Unii au familii si seara au obligatii fata de ele.
Pentru cine vor sa se intalneasca seara pot stabili la intalnirile de zi.
pai in centru atentiei ar mai fi vizavi de primarie,cand vii dupa bulevard si faci drepta pe calarisi in drepta, la casa aia veche am uitat numele ei :P
unde stau baietii parcati si mai stau gaborii pacolo
c@talin se cheama casa agronomului dar acolo no sa ai loc de carabinieri si de paznicul de la casa agronomului tot parcarea de la primarie sau in spate la restaurant belvedere duminica e liber total acolo ca nu lucreaza primaria si pt duminica cred ca ajung si eu s-ar putea sa fiu dadaca.
Se poate si la Casa Agronomului fara probleme(am pile ) dar e parcarea mica. In spate la Belvedere intram daca-i ocupata parcarea de langa Murgoci ca-i la 10 m distanta doar.
Oricum duminica 8 martie in parcare la Primarie langa Murgoci(poate incapem in latura dinspre faleza).
Salutare... tin sa va reamintesc sau sa va informez ca pe data de 15 martie 2009 va avea loc a 3-a intalnire regionala din moldova ce se va tine la iasi in fata palatului culturii incepand cu ora 11 ...pt mai multe detalii consultati pagina dedicata acestei intalniri http://www.loganclub.ro/forum/treia_...9-t7448p9.html va asteptam!!!
sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment