bogdan.. eu sunt maniac cu fotografiatul.. ma rog imi plac f mult pozele. si imi place sa iasa cat mai bine. dar mai am un ajutor mic pe nume iamagi(Andrei)..si trebuie sa-i dau cateva lectii in acest domeniu.
Intalniri Pentru Membrii Logan Club Braila
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
prima poza, ultimul rand. acolo plecasem deja, precum si cand a aparut pisica.Last edited by valeriuciprian; 8 March 2009, 21:02.
Comment
-
--------------------------------------------------------------------------------
Salutari de la Logan Club Brasov !!!!!!
Va rog sa intrati pe threadele de mai jos ptr.a posta propunerile voastre referitor la calendarul de intalniri si bineinteles ca sunteti invitati si la intalnirile care au loc la Felix si Sibiu unde daca doriti sa participativa rog sa va treceti pe lista deschisa in threadurile respective .
Va multumesc si va astept sa ne intalnim.
__________________Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
pai cand se incepe lista ca plec de acasa si nu stiu ce sa fac
Originally posted by Cristi_LCD View PostDa' de ce trebuie sa incep eu lista? Fiecare este liber sa o faca.
Pentru ca in parc este un semn mare de accesul interzis locatia ramane tot sala Polivalenta.
Duminica ora 11 Sala Polivalenta :
1 Cristi_LCD.
Comment
-
Aveti ceva impotriva sa ne intalnim tot in parcarea de la Primarie ca ati vazut ca este loc. Ora ramane tot 11. Iamagi deschiderea listei poate sa o faca oricine(asa se practica si pe alte intalniri locale), eu doar arbitrez cand se incing spiritele .
1 dobre stefan
2 mcm022006
3 Cristi_LCD.
4........
Asteptam pe mandrul apropitar de masina de lustruit .Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Ce faceti nu vreti sa ne mai gasim mai bine ne descompunem decat sa facem intalniri dinacestea trase de par. PacatLast edited by Cristi_LCD; 13 March 2009, 22:44.
Comment
Comment