bine, bine. gasim loc. venim, luam mancare (de aici, de acolo, nu conteaza, buna sa fie) dar gratar? grataru' domle???
Intalniri Pentru Membrii Logan Club Braila
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Daca nu se poate gratar nu-i bai. Plus ca gratarul depinde si de vremea de afara. Ideea principala este sa-i vizitam pe colegii de la Ianca care au fost alaturi de noi de atatea ori.
In privinta gratarului mai discutam poate "recidivam" la Lacul Sarat intr-o zi in care sa poata veni toti colegii din judet (Ianca si Insuratei).Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
pana la urma ce se face duminica asta? unde mergeti (sau mergem nu sunt sigur)?
eu ziceam intalnirea la braila sa fie cea normala la ora 11. la 11.30 plecarea la ianca - ajungem exact cand se incalzeste.
asta si pentru ca trebuie sa avem o ora fixa de intalnire saptamanala si un loc sigur - mi mi-a placut la murgoci, ca e liniste, ne mai vede si orasul si mai gasim si locuri de adapost, iar pe langa asta, avem iesire la dunare .
peste vreo luna la capitanie!
Comment
-
OK. Desi, eu preferam sa ne intalnim/sa va intalniti tot la murgoci, pentru ca, pe fluturase asa am scris, iar cu cei care i-am prins in masina sa le zic de intalnire, la murgoci le-am zis. iar +- un litru de benzina e tot aia.
cristi, fa doua liste, poate sunt care nu pot sa mearga tocmai la ianca si raman la braila...
Intalnire Logan CLub Braila 28.03.2009 - Ianca
1....
Comment
Comment