hai ca pana la urma se tine intalnirea. IMAGI!!!! fa-i un up la lista
Intalniri Pentru Membrii Logan Club Braila
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
imi pare rau dragi colegi.. dar mcm022006 anunta ca maine nu vine la intalnire pt ca pleaca la bucuresti la salonul de tunning 4tunning days.. nu va suparati pe mine.. imi cer scuze. ieri seara am aflat si nu am putut rata. revin cu poze de acolo
Comment
-
duminica ora 11 parcare primarie
1 cristi _lcd
2mcm022006
3bogdan_1984
4claudiu pys
5dobre stefan
PARCARE PRIMARIE ORA 11-30 PREZENTI TOTI ,ZI FRUMOASA NUMAI BUNA DE STAT SINGUR IN PARCARE
DACA STIAM CA NU VINE NIMENI MA DUCEAM LA GALATI SI ASA AM VENIT 100 DE KM
ASA PUTEATI MACAR SA SPUNETI CA NU VENITI (CA NU SE MAI TINE SAU S-A DESFIINTAT LCBR )
VRETI POZE?N-AM AVUT FOTOGRAF
BOGDANE HAI CA PANA LA URMA S-A TINUT INTALNIREALast edited by CLAUDIU_PYS; 12 April 2009, 13:29.
Comment
-
-
Acces in CLUB
Se primesc in club si oameni care la momentul actual nu conduc masini de tip LOGAN ?
Am si Logan, dar conduc masina din avatar ...de care personal sunt mandru.
Astept un raspuns !Butea Aurel Laurentiu
fara linkuri externe in semnatura
BR - 21 - CNB
Comment
-
se poate indiferent de masina. puteai sa ai si cielo si tot puteai sa vi, atata timp cat vrei.
mimi, nu avem nevoie de membri, ca avem membri, si nu il chemam doar ca sa fim numeric mai multi. trebuie sa gasim un mod de a ne distra, de a face intalnirile mai frumoase, atunci vor veni si membri, cand vor vedea ca ne distram.
RoArcasul, poti sa vii fara probleme.Last edited by Cristi_LCD; 13 April 2009, 08:55. Reason: l-ai botezat. Vezi ca se apropie pastele :)
Comment
-
claudiu, chiar imi pare rau ca te-am lasat singur. asa cum a zis si stefan, intalnirea s-a tinut in 3 insi pana pe la 11:20 sau 11:30. cristi a avut o treaba, iar eu am mai ramas cu stefan si am mai discutat. cred ca ai ajuns imediat dupa ce am plecat noi.
roarcasu normal ca poti veni la intalniri. poti sa vii si cu bicicleta
cred ca duminica nu am sa vin pentru ca o sa fiu foarte ocupat. dar mai este pana atunci.sigpic
Comment
Comment