Hai si cu video.
Intalniri Pentru Membrii Logan Club Braila
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by mcm022006 View PostFlorentin.. am o rugaminte.. sa iei legatura cu mine pe messenger .. id-ul meu este mcm022006.. vreau sa mai stam de vb .. sa te mai intreb una .. alta...
sau incurc nume?... baiatul caruia i-am hartuit azi masinaCel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Cristi, stai la rand ca acum mai are me munca la a mea.
Una peste alta, referitor la intalnirea de ieri, din cauza numarului prea mare de participanti "loganisti", parcarea de la murgoci a inceput sa devina neincapatoare pentru masinile noastre. Acum incepem sa parcam si pe cealalta parte a strazii. . E super misto ca suntem si mai multi patimiti dornici de intalniri, numai ca atunci cand te "plimbi" de la o masina la alta trebuie sa fii atent sa nu dea peste tine masinile participante in trafic.
Super-constructiva pentru mine intalnirea de ieri pentru ca asa am vazut ce fel arata masina mea fara ceasuri si bord. Daca nu era Marius, eu nu aveam curaj sa-mi desfac singur suruburile alea ca sa umblu pe acolo.
Comment
-
Super idee, numai sa fie si ceilalti deacord.
Asa nu mai stai cu frica ca da unul grabit peste tine cu masina.
Daca sunt si ceilalti deacord, e ok.
Si e mai mult spatiu pentru teste la capitanie, mai putina lume....asta e parerea mea.Last edited by florentinn; 25 May 2009, 10:33.
Comment
-
Probabil va ganditi la pozele si filmarile de la intalnirile Logan Club Braila. Acest lucru se poate face de orice membru, nu este nevoie de administrator sa faca asa ceva.
Doar ca pentru a nu da cu bata-n balta sa fie facut topicul in cadrul LC Braila.
Cel mai bine initiaza acest topic cineva care are si poze de la intalniri astfel incat primul post sa contina si material.
Mult noroc.
Aceasta discutie se incheie aici ca deja o dam in off-topic.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
Comment