If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
intalnire duminica ora 10, parcare primarie:
1. dobre stefan
2. Cristi_LCD
3. Marius_br
4. mcm022006(50% posibilitate sa vin)
5. bogdan_1984
altul la rand...
facem si noi ceva miercuri?
Miercuri 19.08.2009 Intalnire Aniversara.
Se implinesc 2Ani de Logan Club.
ne vedem mai pe seara?
hmmm? aveti timp? eu as avea, chiar incerc sa-mi fac daca nu-i timp.
treaba e ca seara la statuie, este aglomerat si in cazul asta ar trebui sa gasim alta locatie, doar pt maine. poate la un local
Last edited by bogdan_1984; 18 August 2009, 12:30.
E buna ideea. Si eu sunt "pentru", dar nu stiu daca avem timp sa ne strangem macar cativa avand in vedere ca inalnirea ar urma sa fie maine. Daca mai sunt doritori, vin si eu. Poate stabilim o ora mai tarzie(20). Ce spuneti?
intalnire 19.08.2009, ora 20, Intalnire Aniversara. Se implinesc 2 Ani de Logan Club
1. bogdan_1984
2. MARIUS_BR
locul, ramane sa il stabilim. eu ma gandeam la un local, sa stam linistiti sa bem un suc o bere, un vin. frumos este pe vapor in fata la strand. ce spuneti?
Din cate se pare numai eu si bogdan suntem amatori de o iesire maine seara. Daca se mai gandeste cineva sa ni se alature, asta pana maine dupaamiaza, ar fi bine. Cred ca mai simplu e sa ne auzim la tel., ca aici poate nu intra lumea zi de zi.
Am vrut si eu sa vin aseara, doar ca am fos cu familia la carrefour sa reparam un telefon si sa cumpar niste haine. Am plecat cu gandul sa vin la 7 la intalnire, doar ca, la orange am stat 1 ORA cat i s-a facut un contrat unuia care nici nu stia ce telefon vroia (probabil era primul telefon) si nu am mai avut timp. Imi pare rau baieti. In orice caz, nici eu nu vin duminica .
Intradevar, faina intalnirea de aseara. Pacat ca ne strangem asa greu, sa mai stam si noi la un "pahar de vorba". Duminica nici eu nu pot veni, sunt plecat din localitate. Sorry.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment