Intalniri Pentru Membrii Logan Club Braila

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Te-am omis neintentionat...

Intalnirea se tine duminica saptamana asta. Daca e succes, vorbit cu Cristi sa pastram data

Omule, tu unde ai fost la regionala? Te-am tot cautat si nu dadeam de tine :|
    sigpic

Comment

• Nu am zis-o ca pe un repros, departe de mine gandul asta. Doar ca eu cred ca vb multa, saracia omului. Pana la urma ce se face duminica? Se merge la galati, sau vin ei la noi?

Comment

• vezi aici http://www.loganclub.ro/forum/idei_p...-t15430p5.html
        ar trebui sa ne vedem la lipoveneasca
        sigpic

Comment

• Originally posted by MARIUS_BR View Post
          Sincer sa fiu, nu cred ca mai inteleg mare lucru din discutiile fara sfarsit pe tema intalnirilor. Acum vad ca sa stabilit intalnirea doar duminica, cu toate ca acum cateva zile, a ramas ca ne intalnim sambata noi, si duminica doar ce-i ce vor si pot sa mearga la Galati. Apai dumnezeu sa va mai inteleaga, si o alta chestie, la insiruirea celor care vin pe la intalniri, numele meu a fost omis(sper eu ca neintentionat), cu toate ca nu am lipsit aproape la nici una din intalniri. Si ne mai miram de ce nu suntem mai multi.
          Ce-i cu Logane rosii nu se pun la socoteala . Ei sunt obligati sa vina la intalniri . Ce naiba are dreptate iamagi suntem o mana de oameni si ne certam de pomana.
          Pentru sambata nu am mai facut lista ca eram iar 3-4 oameni(eu, cei doi Marius si probabil Bogdan si Florentin) si nu iesea nimic. Asa ca mai bine iesim direct la gratar duminica.
          In alta ordine de idei daca-i sambata intalnirea nu pot veni ce-i ce lucreaza in mediul privat, daca-i duminica nu pot veni ce-i ce se duc la nunti, botezuri, cumetrii, cules de vie, cules de porumb, etc. Pana la urma cum e mai bine? Personal sunt dispus sa vin si sambata si duminica dar de multe ori am alte probleme de aceea lipsesc. Si sa nu va aud cu intalniri in cursul saptamanii ca e mai rau decat in week-end. Saptamana viitoare (ca sa poata veni si Stefan) va convoc eu la o intalnire obligatorie pe toti si atunci sa va puneti de acord.

S-a vorbit de o coloana prin oras. Cu 5-6 masini? E de ajuns sa intre 2 straini intre noi si s-a dus dracu tot. Daca vreti sa fim mai multi incercati sa aduceti cunoscuti, prieteni la intalniri si eventual sa-i invitati pe forum. Asa barem nu avem nici surprize neplacute si totodata e mai usor si pentru ei.
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

• Cristi, cu intalnirea obligatorie, mi-ai cam dat o palma ). Nu am cum sa vin saptamana viitoare: remember 'o data la 2 saptamani'. Desi, daca o sa gasesc pe cineva o sa vin. Discutam la gratar maine.

Haida' la gratar!
            sigpic

Comment

• Salut pe toata lumea ...
              Eu pana la urma cred ca am fost singur astazi sambata 10.09 la ora 11.00 in parcarea de la primarie ...
              Stiam de la un coleg ca astazi se face o intalnire ...nu am intrat pe forum sa vad modificarile ...si uite asa m-am trezit singur ...eu si cu cei de la Suzuki care isi fac reclama la masini pe platou la primarie ...

P.S. - Daca se comanda din nou stikere de lipit pe luneta, din acelea scrise cu alb, as dori si eu unul. Nu am cum sa pun sigla cealalta pentru ca noua mea masinuta nu are aceiasi sigla .. (Numai am dacia de la avatar...am schimbat-o pe un Logan Ambiance 2008)
              Butea Aurel Laurentiu
              fara linkuri externe in semnatura
              BR - 21 - CNB

Comment

• ohoho... Masinuta noua. Deci sa inteleg ca vrei stickere Logan Club? Vezi in discutii generale lista ;)

Revenind, maine se va tine intalnirea, esti invitatul nostru.

Nu stie nimeni nimic de brvictors, florentinn sau dinamodoru? Poate ii anuntam si pe ei cumva.

Haideti ca se poate!!
                sigpic

Comment

• bv Laur. acum esti oficial loganist
                  am vorbit, la telefon, acum cu victor si florentin. victor spunea ca este exclus gratarul dar incearca sa ajunga la intalnire maine. iar florentin era la munca si nu a mai putut intra pe forum pt ca are probleme cu calculatorul, dar a zis daca vremea se va face mai frumoasa, o sa vina cu familia lui la gratar. nr lui dinamodoru nu-l am, dar stiu unde isi tine masina si as putea sa ii las un bilet in parbriz
                  sigpic

Comment

• Maine dimineata ...plec din localitate si nu stiu la cat ma intorc...ca sa pot promite ceva...
                    Butea Aurel Laurentiu
                    fara linkuri externe in semnatura
                    BR - 21 - CNB

Comment

• La multi ani VIS87 , crezi ca nu te-am vazut?
                      sigpic

Comment

• A tacut ma... dar tu esti detectiv: cu florentin vorbesti, cu victor la fel, pe doru il spionezi, pe VIs abia il asteptai sa ii vina ziua de nastere...

Te facem oficial: "detectiv Braila'

RoArcasul, daca poti sa vi, esti bine-venit

MCDan nu dai nici un semn pe topicul asta? Doar pe cele cu discutii generale?
                        Ruz-ul am inteles ca vine abia luni acasa, deci nu va veni.
                        Marius BR, vi ?
                        Hai ca se strange gasca de demult
                        sigpic

Comment

• Originally posted by bogdan_1984 View Post
                          La multi ani VIS87 , crezi ca nu te-am vazut?
                          Merci mult, mi-am dat seama k esti foarte atent la detalii ! Si sper sa jung si eu maine(nu promit)!
                          KISS FM ALBASTRU 1.6[url=http://www.userbars.be][img]http://img13.imageshack.us/img13/1200/20

Comment

• Eu incerc sa vin maine la intalnire, dar nu pot merge la gratar, pt ca mi-am programat altceva de ceva vreme, inainte sa se hotarasca lumea la ziua de duminica pt intalnire.
                            Oricum sper sa ne mai revenim si noi, ca nr de participanti.

Comment

• Mâine prezent şi eu!
                              sigpic

Comment

• unde? la intalnire si gratar?
                                se pare ca duminica ne adunam mai multi
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google