vreau si eu polish
Intalniri Pentru Membrii Logan Club Braila
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
frumos ca o faceti in ascuns
si apropo bogdane duminica viitoare poate apari si tu pe la intalniri la noi si nu vii cu mana goala ca noi nu am stiut niciodata cand e ziua ta
eu nu am mai ajuns duminica ca am fost la galati cu cumnatelu de si-a luat un loganel din 2006 cu 14000 ronLast edited by Cristi_LCD; 5 October 2010, 08:01.
Comment
-
Nici eu nu am ajuns, desi ar fi trebuit, dar am racit si sigur nu mai coboram din masina .
In legatura cu ora, mai bine o punem ori sambata, mai pe seara (si eventual gasim alta locatie unde sa parcam masinile si apoi sa intram la caldurica) sau duminica, dar desigur dupa 2 (ca sa stam toti la masa si apoi ne vedem).
Comment
-
Se pare ca intilnirea nu a mai avut loc. Vremea ploioasa m-a tinut in casa pe mine. Pentru schimbarea orei/zilei. Eu as propune simbata la 10 in acelasi loc sau daca nu in port la Capitanie si ne putem adaposti la Marinarul in caz de vreme nasoala.Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.
Comment
-
Originally posted by san View PostSe pare ca intilnirea nu a mai avut loc. Vremea ploioasa m-a tinut in casa pe mine. Pentru schimbarea orei/zilei. Eu as propune simbata la 10 in acelasi loc sau daca nu in port la Capitanie si ne putem adaposti la Marinarul in caz de vreme nasoala.
Comment
Comment