si ai sa beneficiezi de asigurare la anu si la multi ani
Intalniri Pentru Membrii Logan Club Braila
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nu va inteleg.
De ce va trebuie RCA scump? N-aveti ce face cu banii?
La ce folositi voi RCA-ul? Are efect de Casco si va repara masina cand intrati cu ea in gard? Nu! Doar o dai cuiva pe care il lovesti din vina ta. Te intereseaza pe tine daca ala isi repara masina sau nu? E treaba lui! Sa dea in judecata asiguratorul
Comment
-
vino sa te plesnesc eu si apoi sa stai tu sa dai in judecata firma de asigurare ca o sa ai castig de cauza cand o zbura porcul
asa ca stiu la ce se foloseste asigurarea ca am vazut caz cand a asteptat mult si bine sa-i repare masina firma de asigurari a acelui vinovat care pur si simplu i-a dat asigurarea si i-a spus pagubitului poti sa faci bors ca eu am platit asigurarea si ti-am dat-o sa-ti repari masinaLast edited by Cristi_LCD; 16 December 2010, 09:41.
Comment
-
daca esti sufletist si ai multi bani si nu ai ce face cu ei, da, intr-adevar, ii dai in plus pe o asigurare nu multi gandesc ca tine din punctul asta de vedere al RCA-urilor si ai de pierdut
daca ai RCA scump, nu inseamna ca se va plati toata reparatia. totul depinde de omul din spatele biroului care se ocupa de dosar.sigpic
Comment
-
Faceti cum vreti. S-ar putea nici sa nu intrati pe poarta service-ului daca vreti sa va reparati masina pe un RCA facut la anumite firme. Sau daca sunteti vinovati si dati un RCA de la o firma ce nu prea este agreata s-ar putea sa ajungeti pe la tribunal ca pagubitul nu si-a recuperat paguba.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Originally posted by stefano xlf View Postvino sa te plesnesc eu si apoi sa stai tu sa dai in judecata firma de asigurare ca o sa ai castig de cauza cand o zbura porcul
asa ca stiu la ce se foloseste asigurarea ca am vazut caz cand a asteptat mult si bine sa-i repare masina firma de asigurari a acelui vinovat care pur si simplu i-a dat asigurarea si i-a spus pagubitului poti sa faci bors ca eu am platit asigurarea si ti-am dat-o sa-ti repari masinaDaca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.
Comment
-
Comment