If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ce liniste ai pt maine nu se mai arunca niciunul sau va e frica de zapada
antalnire parcarea primariei orele 11
1, stefano xlf [daca moi simti mai bine cu sanatatea,, sper" ]
2.
3.
ce liniste ai pt maine nu se mai arunca niciunul sau va e frica de zapada
antalnire parcarea primariei orele 11
1, stefano xlf [daca moi simti mai bine cu sanatatea,, sper" ]
2.br 03 yle
3.
deci eu nu pot sa mai ajung
am facut carare pe jumatate din strada dupa care am ramas impotmolit dupa care am bagat-o in garaj
nici la mine pe strada nu a trecut nici o masina
bravo Vladimire. ai vazut ca ti-ai gasit ocupatie in logan club braila?
n-am reusit sa ajung ca azi dimineata la ora 7:30 la iesire din parcare era o movilita de zapada de vreo jumatate de metru si o canalizare sub nivelul carosabilului. abia dupa ora 12 s-a dat zapada din drum.
am circulat putin prin Braila, se merge cu viteza melcului dar se poate circula chiar si pe strazile secundare - "principale"
Si eu am iesit cu masina pana la serviciu ...dar la intoarcere, din cauza zapezii era cat pe ce sa numai reusesc sa o bag in curte ....ramanand impotmolit la coltul gardului ...
Asta e ...
Cand nu ai caucioace si lanturi ...se vede...
Butea Aurel Laurentiu
fara linkuri externe in semnatura BR - 21 - CNB
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment