If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
1.mcm022006
2.cosmin_ruz. Pe Marius nu-l primim fara jante montate, asa-i baieti?
3. gabau86
4.leopardu (Marius,sa nu uiti interfata si laptopul te rog)
5.
6.
1. mcm022006
2. cosmin_ruz. Pe Marius nu-l primim fara jante montate, asa-i baieti?
3. gabau86
4. leopardu (Marius,sa nu uiti interfata si laptopul te rog)
5. braileanu
6.
multam.. ieri bucuros cu jantele .. azi bosumflat ca a intrat unu cu caruta in masina mea .. parcata pe trotuar sub un nuc la munca. cum gatu mamii lui a gasit-o tocmai acolo nu stiu .
avarii .. aripa muci , portiera indoita, oglinda data peste cap.. si restu de belituri si ce mai e
ce RCA fratilor. vorbim de caruta. daca circula pe drum public si atelajul e inscris la primarie sau unde mama naibii .. ar trebui sa aibe RCA... dar acum so gandim pe aia dreapta.. sunt mai mult de 1 % care isi fac asa ceva?
a venit de pe o strada de acolo .. cica i s-a speriat calu ca nu l-a pus niciodata la caruta .. si hop fix in masina mea s-a infipt care nici macar nu era pe carosabil.
de rezolvat am fost la politie .. astept sa ma sune un agent constatator ca.. nu era acolo cand m-am dus eu .. sa imi dea dovada .. si sper maine sa ma duc la intimidare poate scot ceva bani de la ala.
ia-ti cativa colegi de munca si da-l in judecata daca nu vrea sa-ti dea banii.nu pune chit pe masina ca o sa iasa prost.vezi ca exista niste ventuze de tras tabla (nu de-alea prin sudura sau cum mama lor sunt,ci de-alea de ti-o face asa cum a fost fara sa o mai vopsesti.am auzit ca au unii pe la galati asa ceva si mi se pare ca si apanul are.nu strica sa le faci o intrebare.oricum aripa si cu usa nu sunt de schimbat,dar totusi merita sa scoti macar vreo 15-20 de milioane de la dobitocul ala.vezi sa nu-ti recomande vreun service de genul fratii zapada ca o sa arate ingrozitor daca nu iese vopseaua si toate alea cum a fost.iti recomand http://www.tinichigeriepdr.com/ sau http://anunturipenet.gsp.ro/detalii/...opsire/402765/sunt din galati baietii astia.fa-le macar o intrebare ca nu strica.
trebuie sa scot banii asa de la el .. ca daca ajung la tribunal si ala n-are nici un venit o sa imi dea el banii dar cu taraita in 10 ani ... si cum am vazut ce casa are de e mai subreda decat un cort.. ai de steaua mea. plus de alta procesul poate dura mult timp .. Leo ms pentru pont
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment