nu mai este dimineata cosmin cum spunea si cristi, ne mai gandim pana vineri (maine) unde, cand si cati
Intalniri Pentru Membrii Logan Club Braila
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
DA sau NU 1. Faleza cu 1 var. Capitania portului -- dupa cum arata vremea ... soare DA 2. Faleza cu a 2 var. jos la Swing -- imposibil…cei de la paza NU 3. Faleza cu a 3 var. Vadul Spitalului -- zona cam…seaca (parerea mea) NU 4. Parcare sus la primarie -- posibil….daca e libera (nu prea cred ca e) NU 5. Gradina Mare -- (naspa ca n-avem locuri, vara e super) NU 6. Lacul Sarat -- super de vara (distanta mare, mica?) NU 7. Parcarea de la Selgross -- zona cam…seaca (parerea mea) NU 8. Parcarea de la Pic -- posibil ??? 9. Parcarea de la Carefour -- distanta mare, mica? NU 10. Stadion rondou -- Balci, masinute, copii, etc…. NU 11. Stadion in capat la poarta -- posibil ??? Deci hai sa votam….
Comment
-
Poftiti la vot:
1 Parcarea PIC
2 Capitania portuara
3 Carefour Promenada
4 Carefour Armonia
5 Parcarea Selgros(care oricum este in zona SRI).
6 Parcul Monument (zona de langa spitalul de urgenta)
Personal votez parcarea PIC pentru ca are si loc de retragere (baruletul acela). Duminica ora 11.
La vot se trec una din cele 6 locatii, ziua si ora.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
Facem o intalnire la jumatatea drumuluiAttached Files- sigpic5484_14.gif (3.0 KB, 61 views)
- CYNCAVG52TQCATBO8Y2CADA612ICA206QR2CAYOUBK3CAM7Q0W4CAAB2EZMCAFUIFOCCAF6JSH2CAXAYIDCCA0PQU1HCA8AF.jpg (2.4 KB, 62 views)
- RTTCABXB5I4CAA7N23ECAHHSC96CATCG0KUCAZ06JZ6CAC9CPUECAXBP31OCA63KWKYCA0V5OG6CALWQCA3CAM0IDKLCAKA2.jpg (2.3 KB, 59 views)
- sigpic5484_14 23.gif (3.0 KB, 59 views)
Comment
-
pentru inceput, eu zic un loc retras la prima intalnire, dar cunoscut. avand in vedere ca este frig afara pica cpaitania portuara, carrefour (ambele). in parc este inca parculetul copiilor, din cate stiu, si nu e extraordinar, dar ar fi un loc de intalnire la portile stadionului, dar preferabil pic. aleg pic, duminica la 11. succes la prima intalnire! eu nu vin :|
Comment
Comment