If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ahhh... nu am sofer mai sa vin, ca as veni cu mare placere... mai ales asa la prima intalnire. fie...
...nu promit nimic.. daca gasesc pe cineva sa vin, vin, daca nu... :|
De ce zici asta iamagi, adica in ce sens, stai departe, n-ai carnet, esti bolnav (Doamne fereste) etc...?
Last edited by McDan; 16 January 2009, 23:17.
Reason: Tehnoredactare, din viteza sory....
carnet am, departe nu stau (la omv), ramane ultima varianta. nu pot sa conduc :P. nevasta e soferul, si mai am prieteni, dar ma rog, nu gasesc week-endul asta. week-endul viitor, am sofer si vin, pana atunci poate gasesc pe cinev.a.
Mersi mult, dar am gasit un sofer care poate sa stea cu mine pana la 12.30 :P. Atunci o sa plec. Avem timp sa ne cunoastem. Aveti idee despre barul de langa pic? O facem si de un gratar? ) Poate daca era mai cald mergeam la un gratarel...
Oricum, poate vor mai veni si altii cu loganele... Eu stiu 2 in braila si unul in galati care au logane dar nu sun inscrisi. Cei din braila nu au cum sa vina (munca si unul est eplecat).
Pe johntase il cunosc.
Pe bogdan il ghiciti dupa culoare(vedeti sa nu va duceti pe la vre-un taxi ).
Pe mine ma ghiciti dupa nr.. Sau dupa cea mai murdara masina din parcare .
In legatura cu pozele: daca nu ies ca lumea, o sa i-au meditatii de la iashca(nu glumesc).
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment