If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Prerea mea e sa ne intalnim la peco-ul dinainte de intrerea de statiunea LacuSarat...si nu in peco...ci inaintea lui pe marginea drumului...oricum noi vom veni grupati la fata locului...si la Peco nu vom sta mult...pupaturile si imbratisarile se vor face in padure
Daca ne vom intalni in parcare la Carreforur ne va lua ceva timp sa intram/iesim din parcare
Referitor la haleala...cum decideti...vreti sa venim noi cu mancarea cumparata de la Real...e ok...sau o cumparati voi de la Carreforur inainte de a ajunge noi.
O alta "problema"...e indicat ca fiecare sa vine de acasa cu pahare,farfurii,furculite...de asemenea scule pentru gratar si gratare trebuie aduse(eu am scule si vine cu ele)...
Speram ca si vremea sa tina cu noi...
Eu am anuntat ca aduc un gratarel mititel de 1/1 . Mancarea, eu zic sa o aduceti din real. Asta pentru ca in real sunt mai buni micii, in carrefour am mai cumparat si...sunt varza! la fel si pastrama de oaie! pahare, furculite gasim. daca nu avem, putem sa cumparam, asta gasim in orice super-market. si la billa are, si la carrefour, deci cumparam si atunci daca lipseste. la fel si paharele.
cat despre vreme, multi zic ca va ploua, chiar si asa, tot facem gratarul! va aduc la mine acasa, sub acoperisul de la garaj )). vedem noi, snuteti baieti mari )
m-am consultat cu valeriu si am zis ca daca ploua, merge in statiune Lacul sarat, in parcarea veche, cea acoperita, pana in linia de tramvai. aducem si niste gratare din metal, cu picioare si se rezolva. nu se ia nimeni de noi acolo, ca este gol acum ;).
Last edited by iamagi; 21 January 2009, 22:01.
Reason: Automerged Doublepost
PS: Nu va faceti griji in privinta ploii. O sa mergem in statiune, in vechea parcarea astatiuniii, unde este acoperis, si acolo vom face carnita in gratarele din metal. Deci se va tine, chiar daca ploua.
Deci...locatie avem...participanti sunt...vremea ...trebuie sa tina cu noi...dar cu alimentatia ce facem?
O luam noi cei din Galati?Se merge pe varianta 5 mici 2 carnati si o pulpa de om cum am propus eu?
Vorbim sambata cu baietii din Braila. O punem la cale asa.
Pana una alta, daca anuntam sau daca se afla de pe forum, numarul exact de participanti, se pot procupa cele de-ale gurii din timp si ne reglementam la intalnire cu cota fiecaruia. E bine asa? Sau venim cu mancarea la pachet? Eu zic ca mai bine facem ceva unitar. Pentru inceput.
Ar fi corect cum zice ciprian. era mai bine sa specifice toti cati vin exact. Ca despre mancare, mai bine cumparati voi din real, le depoziati de sambata seara, sau parca zicea cineva ca le poate lua duminica dimineata, pentru ca la carrefour nu e asa buna carnea. si le aduceti voi si ne reglam la intalnire ;)
Si eu sunt de acord cu ceva unitar. Vreo 25 de pahare de plastic aduc eu.
Sunt de acord cu propunerea lui Valeriu, cu specificatia: pulpa sa nu fie de om, ci de pui . Cate una penru fiecare.
Cred ca daca hotaram pana sambata seara ce luam durata cumparaturilor in magazin va fi neglijabila.
Cu bautura ce facem? Propun sa fie luata la comun....
da, intr-adevar, era mai frumos daca ne anuntati si voi ca veniti abia vinerea. oricum, ne pregatim si noi, cat de bautura, nu stiu daca voi aveti soferi, ca eu am
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment