If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
gheorgngv...urmareste programul plecarii pe intalniri Galati...
Cu gratar cu cutie cine mai vine?Ca al meu e facut pentru mine...adica pentru 4 persoane
dar noi nu intram in statiune... asa ca nu are ce sa se intample. ca in statiune, oricum, nu ai voie sa faci gratar. anul trecut am facut gratar in noiembrie in locul unde se fac gratare vara, langa calea ferata care duce la combinat. asa ca, ploaie sa nu fie
ne descurcam noi ;). mai este o zi pana la marea zi. si cred ca facem in parcarea aceea unde am zis ;). nu se leaga nimeni de noi, este loc acoperit, ferit de ploaie, iar cei din statiune nu vor avea nimic in potriva, avand in vedere ca este veche parcare, deci acolo nu prea se mai parcheaza. se mai parca vara aceasta am fost eu acolo, dar unii preferau sa duca masinile langa linia de tramvai pe pamant. deci nu se ia nimeni de noi. oricum, vedeti cum faceti cu mancarea aia ;).
sa vad poate aduc si eu niste pahare si cateva farfurii de unica folosinta.
si la mine o rasarit soarele. speram sa nu mai dea maine stropi de ploaie, pentr a se usca pamantul in zona unde am vrut prima oara sa facem gratarul. a plouat azi noapte putin pe la braila, dar oricum, tot va fi intalnirea!
daca nu, facem un contract sau imprumutam soarele pentru ziua de duminica, de la cei ce au )
1. McDan BR-05-RED 1 persoana
2. Iamagi - am sofer: nevasta BR-28-AGM 3 persoane (loganistu junior, nu se poate fara el)
3. johntase 1 persoana
4. lupulucian - GL 99 RLR - 1 persoana
5. valeriu ciprian-(cu copilotul si juniorii) 3 persoane
6. danielliviu si sotia - GL 22 TOF 2 persoane
7. consoarta cu gl_mmm - GL 26 MRN 2 persoane
8. birky - GL 81 CIC 1 persoana
9 bogdan_1984 BR 50 CBG 1 persoana
10.iashca- GL 93 YKO 1 persoana
11. Cristi_LCD - BR 30 LCD 1 persoana
12. Emil BATCA-BR 25 EMY 1 persoana
13.BRZ-GL ?? BRZ 1 persoana
14.Tati Cipi-GL ?? OOO 1 persoana
15.florinred- GL 05 GDC 1 persoana
16. dobre stefan - b 82 XLf 1 persoana
17. mcm022006 - BR 03 EUH 1 persoana
18. sufleth - GL 29 MAV 1 persoana
19. gheorgngv - GL-84-NGV 1 persoana
20. GL-06-TSX (nu are cont) 3 persoane
#20 este varmiu, vine cu copilul si nevasta la mine acasa, si vin direct cu el la intalnire, in 2 loganuri. specific ca nu are cont, dar am vorbit cu el si vine sigur cu mine, ca si asa vroia la un gratarel week-endul asta.
Last edited by valeriuciprian; 9 March 2009, 14:37.
Reason: Automerged Doublepost
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment