If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
E Pastele si majoritatea suntem chemati pe la nasi, socri, neamuri, parinti, etc. Propun ca duminica asta sa nu ne intalnim. Ne intalnim peste doua saptamani.
ramane in picioare pana maine oferta noastra cu acea mica excursie printre munti. pputeti sa veniti, asa cum zicea si stefan, cu nasi cu fini, abia e mai multa distractie.
imi pare rau ca nu am putut veni la intalnire ieri din cauza serviciului, problema e ca serviciul meu e pe duca si pot spune ca deja muncim de la 07.30-18.30, 7 zile din 7 si mia cam luat tot timpul, pana si cu familia schimb 2-3 vorbe seara si adorm instantaneu de oboseala. stiu ca nu este o scuza dar sper sa ma intelegeti. oricum nu renunt la aceasta pasiune si la noi prieteni pe care mi am facut. cu prima ocazie voi veni negresit la intalnire.
te intelegm iuli prin ce treci. mai bine ca nu ai ajuns ca nu am stat mult
LE: stie cineva cate intalniri am facut pana acum? eu, sincer, nu stiu. puteam sa ma uit in spate la topic si sa le numar, dar daca stie cineva cate am sustinut pana acum, este tare
In caz ca nu ne vom intalni duminica asta (banuiesc ca asa o sa se intample)...eu va UREZ un PASTE Fericit, bucurii si numai bine, si sa ne intalnim sanatosi pe 26.04.09 la urmatoarea intalnire. CHRISTOS A INVIAT!!!!!
Fie ca sarbatorile ce bat pe la usi deja, sa va aduca multa sanatate, bucurii si impliniri.
Loganclubul Galati, va ureaza sarbatori fericite. Va asteptam la regionala
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment