Imi surade si mie ideea, dar sambata dupa amiaza o sa plec la Bucuresti, asa ca nu va bazati pe mine. Oricum, mai discutam!
Intalniri Pentru Membrii Logan Club Braila
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Auzi de cand nu ai mai vazut masina mea prin interior? E curata. Pe afara e mai murdara ca-i culoarea nenorocita. Cat despre inca un partener in portbagaj poate imprumut catelusa lui socru-meu. Asa sa fiti o fata si un baiat. Si ai grija ca faci OFF-Topic.
Serios vorbind. Deschiderea se face la ora 9-10. La cat spuneti sa ne intalnim? Ne intalnim direct la trecere bac spre Macin ca-i parcarea mare.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
eu sunt rezervat in privinta delagatiei la tulcea ca am probleme cu calc si trebe sa strang bani sa iau componente noi. hai sa ma laud putin. Gigabyte geforce 9800 GT 512 mb, 256 bit si o sursa 500W reali. adica vreo 570 lei toata distractia.
dar daca vreti sa plecati, puteti sa va intalniti pe drum cu galatenii, luati legatura cu ei ca ei vor sa treaca dunarea la 8, cu siguranta cu bacul de la Gl. dar pe drum puteti sa va intalniti cu ei.
sunt 2 drumuri spre tulcea. unul prin horia si celalalt prin isaccea. cel prin horia este mai lung dar nu are multe dealuri si asfaltul de bun in proportie de 70-80%. cel prin isaccea este mai scurt, dar este plin de dealuri (se forteaza masina mai mult) si drumul este ca in palma. la fel ca digul dintre macin si smardan. adica perfect.
daca mai vreti detalii in privinta drumului, puteti sa ma intrebati ca am facut ruta asta cam o data pe luna.
bacul costa 17 lei masina si soferul, 1 leu persoana. dureaza max 30 minute, depinde daca este incarcat bacul sau nu.
eu, fac cam 2:30 ore. mers normal. 50-60/h in sate, si 90 max 100/h in afara. asta pe ruta horia. cu matizul si cu loganul de la munca (1.6 mpi)sigpic
Comment
-
Originally posted by bogdan_1984 View Post....eu, fac cam 2:30 ore. mers normal. 50-60/h in sate, si 90 max 100/h in afara. asta pe ruta horia. cu matizul si cu loganul de la munca (1.6 mpi)
Originally posted by mcm022006 View Posteu la mine sa zicem ca am deja 2 locuri ocupate.. adik McDan ....Last edited by McDan; 11 November 2009, 14:28.
Comment
-
Originally posted by mcm022006 View Postne intalnim la trecere bac dar sa ne asteptam unul pe altul.. si sa stabilim ora..
La ora 7:30 e bine? Poate si mai devreme ca se pare ca la 9 incepe .
Ce-i ce vor sa mearga ca pasageri sa anunte soferii cu care prefera sa mearga ca sa stabileasca puncte de intalnire.
mcm022006 are 1 loc liber
Cristi_LCD are 2 locuri libereLast edited by Cristi_LCD; 11 November 2009, 14:49.Cel mai lent 1,6 8v
Comment
-
raspuns sigur dau maine ca sa vorbesc cu directoarea de la camin daca poate sa dea liber sotiei si daca da mai e loc si la mine in masina 2 locuriLast edited by Cristi_LCD; 11 November 2009, 19:00.
Comment
-
ti-era rusine sa zici ca ai vb cu euh-u ) cosmine?
la mine pretena nu se baga.. (o bag eu undeva)...)).. deci
la mine 3 locuri libere din care unu cosmin .. si daca binevoieste McDan..
daca mai vrea altcineva.. e binevenit
Comment
Comment