Drum bun sa aveti cei ce va duceti la Sibiu. Am sperat sa ajung si eu dar... din pacate, pina luni nu imi pot incepe concediul.
Intalniri Pentru Membrii Logan Club Braila
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
astazi am cunoscut pe finantatorul acestui forum dom cristi xp
se adunasera cativa astazi sa vedem maine cati o sa fim si duminica sper sa fie cati mai multi
deja era atmosfera ancarcata
braileanu daca vii sa ma suni cred ca ai nr daca nu asta e 0720133359
va multumesc si pacat ca nu mai e cineva cu mine de la noi de la club
deja an seara asta a tras o torentiala de era capitala europeana sub ape ca mica venetie
o sa va tiu la curent cu noile aventuri aici pe meleagurile sibiene
pe maine
Comment
-
-
Pai... am dezinformat . Am tras tare si am reusit sa plec in concediu de duminica dimineata. Deocamdata o scurta tura la mare. Pentru cei ce au placerea cortului recomand Camping "S". E bun si pentru cei ce vor cazare cu AC si TV dar ... cam scump pentru gustul meu.Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.
Comment
-
Salutare baieti, imi pare rau ca nu am mai putut ajunge la intalniri dar am avut motive bine intemeiate iar pe net nu am reuit sa mai intru deoarece de o luna ma chinui sa ma pun la punct in casa noua si urmeaza sa-mi trag si net aici dar pana atunci stau pe tusa si mai accesez ba la un prieten ba la altul. .Se pare ca nici maine nu reusesc sa vin, dar promit ca voi face cinste la urmatoarea intalnire cand voi participa si eu. Pana atunci adunare frumoasa maine si la mai mare.sigpic___________
Comment
Comment