Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Zeule...eu azi am mers pe jos la munca..am salvat pamantul ???
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Cu siguranta MUMUS ,NU!
      Dar ai facut o fapta buna!
      Patria-ti va fi recunoscatoare!!!
      Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.

Comment

• pai si la intalnire sa mergem fara masini
        sigpic

Comment

• Dupa posibilitati colega!
          Daca ai cauciucuri de vara mai bine las-o acasa!!
          Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.

Comment

• merge dar nah mai bem o berica, un vin fiert ca asa e iarna
            sigpic

Comment

• Buna ideea lui florinc_99. Cat despre cauciucuri ale mele sunt de vara si nu am probleme cu mersul prin oras.chiar trebuie sa ai cauciucuri de iarna ca sa mergi cu masina?
              O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• nu dar ideea cu cauciucurile e o scuza ca sa nu venim cu masinile la intalnire. eu oriqm nu vin cu masina ca am baut si nu vreau sa stau pe tusa 30-90 de zile.
                sigpic

Comment

• scuze, ar trebui sa ne mutam pe generale
                  sigpic

Comment

• si chear crezi ca cauciucurile alea fac minuni ? daca nu esti atent si nu ai putina indemanare nu faci nimc
                    sigpic

Comment

• exmplu-socru-meu cu cauciucuri de vara nu a putu intra in parcare,iar cu cauciucuri de iarna am intrat,mai trebuie explicata diferenta,cred ca nu:atunci de ce s-au inventat cauciucurile de iarna daca nu e nici o diferenta intre ele si cele de vara?

sigpic

Comment

• eu am ajuns la concluzia ca dam bani de geaba pe roviniete deoarece durmurile sunt inzapezite pline de gropi <pt ce platim>
                        sigpic

Comment

• stai sa vezi cum o sa arate la primavara

sigpic

Comment

• Ptr.alina si skorpion:
                            Aseara cand am ajuns acasa am parcat masina aproape normal.erau doi tipi cu doua masini care nu reuseau sa parcheze si atentie!!!!!aveau cauciucuri de iarna......eu cred ca daca ai cauciucuri noide vara(cazul meu)poti prima iarna sa o faci cu ele.

Comment

• -indubitabil,dar am vazut pe multi ieri in oras care de-abia plecau de la semafor si trecerile de pietoni cu cauciucuri de vara

sigpic

Comment

• depinde de starea cauciucurilor.daca sunt uzate e normal sa nu umbli iarna cu ele.urmatoarea iarna o sa am cauciucuri pentru iarna

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google