Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by ALO68 View Post
    Ptr.alina si skorpion:
    Aseara cand am ajuns acasa am parcat masina aproape normal.erau doi tipi cu doua masini care nu reuseau sa parcheze si atentie!!!!!aveau cauciucuri de iarna......eu cred ca daca ai cauciucuri noide vara(cazul meu)poti prima iarna sa o faci cu ele.
    diferenta o vei vedea pe gheata si in zapada mare...
    normal ca poti circula si cu cele de vara...si eu am mers 9 ani...dar cu cele de iarna e mai usor...si daca esti afon...poti avea si gume cu tinte...ca tot te-n zapezesti
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• bine punctat mumus

sigpic

Comment

• pe gheata si in zapada destul de mare am parcat masina aseara.in rest sunt de acord cu tine.
        O viata avem Români si o cinste!Desteptati-va ca am dormit destul!

Comment

• ma repet...poti merge si pe dobrogeanu gherea iarna...cu gume de vara...se poate...dar cu gume de iarna o faci mai usor. si distanta de franare e cu totul alta,si accelerarea la fel,si demarajul...si totul e diferit.
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Da mumus am inteles.e corect ce zici dar eu nu am avut cauciucuri de iarna la nicio masina de-a mea.nu stiu cum e sa ai cauciucuri de iarna.

Comment

• oare cand vine iarna trebuie schimbate si celelate cauciucuri,trebuie sau nu de iarna?

sigpic

Comment

• sunt frustrat ca ma cearta stresu

sigpic

Comment

• Razvane daca le dai mocca poate scapi de jenti.fa o donatie

Comment

• E ofticat ca e la munca

Comment

• la inlanirea din februarie cred ca scap de ele...
                      sigpic
                      http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• Accepti si rate?
                        Sau leasing?
                        Daca da le iau eu!!!
                        Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.

Comment

• in leasing nu, ca or sa fie tot pe numele lui pana le platesti integral
                          Last edited by stresu; 21 January 2010, 12:30.
                          sigpic
                          Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• bani cash...ca e criza...se pot pastra pana in vara daca le vrei
                            sigpic
                            http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• Scuze am dorit sa timit mesaj pe personala
                              Last edited by Rouge de Feu; 21 January 2010, 19:14.
                              sigpic

Comment

• colegi am si eu o rugaminte unde gasesc si eu in brasov un magazin sa iau leduri pt bordul la logan cu respect
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google