Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by Pury View Post
    Multumesc Mumus de recomandare,gabi lucreaa super bine
    Uitati sa vedeti ce a iesit.

nu ai ptr ce
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Mai incearca cu poza!!!
      Oricine are dreptul sa fie prost, dar unii abuzeaza de acest privilegiu.

Comment

• nu sti prea bine mumus ca eu niciodata nu am avut treaba cu banii ca daca vrem sa iasa si mai frumos decat este clubul in prezent trebuie sa punem o suma modica de banuti.......in fine....am sa mai ajung si eu pe la intalniri poate am sa ajung cu uvex ca suntem aici vecini....va salut cu respect si aveti grija de voi

Comment

• mai baga si tu cate o virgula...ca a trebuit sa citesc de 3 ori ca sa inteleg ceva.
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• imagine.jpg

Acum cred ca merge.Astept pareri.

Comment

• frumos,gabi,asa cum ne-a obisnuit,este un meserias de nota 10

sigpic

Comment

• off...acuma vad ca mi-a copiat ceasurile...tre sa imi platesti drepturi de autor Pury

Comment

• Imi cer scuze Mumus . Nu am stiut k si u le ai asa.
                  Poate o sa ajung duminica la intalnire si vorbim despre drepturile de autor :P

Comment

• ai ac alb care se face seara rosu sau fi-ai pus direct rosu ?
                    uite...zici ca-s surori.. noroc ca al meu nu mai e asa de mult...
                    uite...mai ai niste idei tot de la mine de pe masina
                    Attached Files
                    Last edited by mumus; 4 February 2010, 09:08.

Comment

• vreau si eu sa le schimb, dar pe albastru. Ionuţ parca tu ai nu? E interesant de vazut ce impresie dau pe albastru

Comment

• am eu pe albastru
                        Attached Files

Comment

• -faine. Din-astea vreau si eu. Ma gandeam doar sa nu deranjeze la ochi la drum lung, ca eu merg mult si noaptea. Tu ai cu display negativ

Comment

• alina nu te deranjaza eu am avut albastru mai aprins si sa treci de la portocaliu la albastru e o schimbare dar nu te deranjaza......

Comment

• nu e deranjant deloc,e chiar placut
                              Attached Files

sigpic

Comment

• skorpionking: - frumos bordul luminat astfel. Ai schimbat separat şi ledurile de la butoane?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google