in max 5 km sigur ai 4 linii...sau ar trebui sa ai.
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
Originally posted by phantom View Postpai ma mumus si mie imi sare de 4 liniute (ajunge pe la 7) si nu este termostatul,este un fir de masa in scurt trebuie sa imi dea comanda
sa stii ca putea fi in afara de problema ta si a mea inca una...care era si mai scumpa ... scuze de off topicUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
nu este o regula cu 4 liniute,nu speriati omul,depinde ce termostat are fiecare la cat deschide,deci stai linistit ca e ok vali205.La cum mergi e bine,o sa vezi ca daca mergi un pic mai mult se ridica.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Salutare!referitor la temperatura apei ,la mine toata vara a stat la 4 liniute ,iar ,acu iarma nu a urcat peste 3.
astept sa se incalzeasca si apoi vedem la cit urca.
daca ai dubii(vali 205) fa-i o inspectie in service.Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
cand am fost cu masina ultima oara in servis pt schimb de ulei si alte alea am intrebat si mecanicu care s-a ocupat de masina despre acest subiect referitor la temperatura apei si implicit liniutele din bord si mi-a zis ca nu e problema pt ca temperatura creste si scade si in functie de clima de afara(daca este frig nu creste mai mult de 2 linii daca e mai cald creste la 4)
acum nu stiu ce sa zic iarna trecuta (2008-2009)faceam mult naveta fiind detasat cu locul de munca in alt oras si faceam cam 250km la un drum si rar cand ajungea temperatura la 4 linii in rest statea la 2
in rest de cand se face mai cald si pana vine iar frigu (de primavara si pana vine iarna) sta la 4 linii
oare oi avea un termostat cu personalitate puternica?
Comment
-
la mine asta e a 4-a iarna cu masina....in primele 3 iarni dupa maxim 10 minute de mers mereu aveam 4 linii...
acum cand au fost -28 am fost cu un amic si sau facut 4 linii dupa vreo 17 km...dar tot sau facut 4 linii
crede-ma ....ai termostatul defect.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment