in max 5 km sigur ai 4 linii...sau ar trebui sa ai.
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
Originally posted by phantom View Postpai ma mumus si mie imi sare de 4 liniute (ajunge pe la 7) si nu este termostatul,este un fir de masa in scurttrebuie sa imi dea comanda
sa stii ca putea fi in afara de problema ta si a mea inca una...care era si mai scumpa ... scuze de off topicUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
nu este o regula cu 4 liniute,nu speriati omul,depinde ce termostat are fiecare la cat deschide,deci stai linistit ca e ok vali205.La cum mergi e bine,o sa vezi ca daca mergi un pic mai mult se ridica.Un elogiu de trei minute şi o lacrimă de-o clipă nu scuză o neglijare care se măsoară în ani sau decenii.
Comment
-
Salutare!referitor la temperatura apei ,la mine toata vara a stat la 4 liniute ,iar ,acu iarma nu a urcat peste 3.
astept sa se incalzeasca si apoi vedem la cit urca.
daca ai dubii(vali 205) fa-i o inspectie in service.Ne plac femeile,dar,iubim masinile[SIGPIC]
Comment
-
cand am fost cu masina ultima oara in servis pt schimb de ulei si alte alea am intrebat si mecanicu care s-a ocupat de masina despre acest subiect referitor la temperatura apei si implicit liniutele din bord si mi-a zis ca nu e problema pt ca temperatura creste si scade si in functie de clima de afara(daca este frig nu creste mai mult de 2 linii daca e mai cald creste la 4)
acum nu stiu ce sa zic iarna trecuta (2008-2009)faceam mult naveta fiind detasat cu locul de munca in alt oras si faceam cam 250km la un drum si rar cand ajungea temperatura la 4 linii in rest statea la 2
in rest de cand se face mai cald si pana vine iar frigu (de primavara si pana vine iarna) sta la 4 linii
oare oi avea un termostat cu personalitate puternica?
Comment
-
la mine asta e a 4-a iarna cu masina....in primele 3 iarni dupa maxim 10 minute de mers mereu aveam 4 linii...
acum cand au fost -28 am fost cu un amic si sau facut 4 linii dupa vreo 17 km...dar tot sau facut 4 linii
crede-ma ....ai termostatul defect.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
Comment