Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lasand departe caii putere si tuningul.. un ghid util..
    Automarket iti ofera un ghid auto de iarna si cauta pentru tine cele mai ieftine anvelope pentru anotimpul rece in toate ofertele magazinelor romanesti de profil.
    sigpic

Comment

• salutare! un manual de servisare pentru logan disel unde se poate gasi(chiar si de cumparat)?
      Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• daaaaaaaa si cum o sa vina asa o sa si plece :P
        sigpic

Comment

• poze ceva?
          cati ati fost? ce ati vorbit?
          Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• nu a mai fost timp de poze ca au fost probleme mai importante de discutat

Comment

• vali cum ieste cu termostatu sta la 4 liniute acuma??
              sigpic

Comment

• lucreaza cand la 2 cand la 4 linii

Comment

• Originally posted by vali205 View Post
                  nu a mai fost timp de poze ca au fost probleme mai importante de discutat
                  nu zau vai vai...ocupatilor.
                  Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• aha ie bn ca lai schimbat doar avem colegi care ne ajuta si la randu nostru o sai ajutam
                    sigpic

Comment

• pai daca la schimbat si tot oscileaza...nu e bine deloc...ca urmatoarea varianta e cam scumpa.

Comment

• am caldura in masina de ma scoate afara pe geam

pai acum se vede ca lucreaza zic eu
                        pt ca inainte era numai la 2 linii,cred ca e si normal sa creasca si sa scada pt ca se mai si raceste
                        Last edited by vali205; 15 February 2010, 00:18. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• antigelu lai mai verificat de cand ai plecat de la real
                          sigpic

Comment

• Nu prea e normal...
                            Si la mine statea mai mult la 2-a in ultimul timp..am dat vina pe frig...acum cu termostatul schimbat sta la 4 linii. Mereu ... normal dupa ce sa incalzit...deci dupa vreo10 minute de mers

Comment

• da si am mai completat putin
                              asa cum mi-a zis scorpion sa fie intre minim si maxim

Comment

• ff bine ai facut
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google