Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Clar ! langa mici merge si o salata.
    Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• Lista cu cei care o sa vina azi la intalnirea de la magnolia , ora 19
      1. Mumus
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• mumus: - la "discuţii generale"?

Comment

• da...ca sa nu aglomerez threadul cu intalniri dar daca vrei fa tu o lista si acolo

Comment

• lasă că si aici e bine

Comment

• vin si eu, normal
              sigpic
              Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• 1 mumus
                2 stresu
                3 catalin
                sigpic

Comment

• salutare! unde pot gasi mufa asta(cea incercuita) pentru blaupunkt logan?
                  Attached Files
                  Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• In magazin sigur nu ai sa gasesti.Care din cele trei mufe iti trebuie: galbena,verde sau albastra sau toate trei?Iti poat aduce la comanda la 45 de ron toate trei mufele cu fire cu tot sau 35 de ron numai mufele si papucii din interior.
                    sigpic
                    Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• gabi pentru data de 7 martie ma poti rezolva?doar atunci iau leafa(toate 3 cu tot cu fire)
                      Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• Da sigur am sa le trec pe urmatoarea comanda si am sa le aduc in maxim 7 zile.
                        sigpic
                        Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...

Comment

• - dacă nu stiu sigur cand ajung la regionala, tot trebuie sa ma trec pe lista de la Regionala? Adica sambata nu ajung sigur, dar poate va vizitez duminica dimineata

Comment

• cine vrea folie pentru geamurile fata cu omologare si timbru rar pe omologare gaseste la magazinul de piese auto de langa restaurantul Capitanul NEMO de pe calea bucuresti colt cu poienelor.
                            atentie la radarul care sta in sensul giratoriu la real si ii ia si pe cei care vin dinspre mol, si pe cei care vin dinspre stadion. aviz amatorilor cand veniti (venim) la intalnire, si nu numai.

daca vrea cineva folie cu omologare pentru spate cea mai inchisa nuanta SUPER DARK BLACK sa se hotarasca repede ca dau comanda la pitesti. o sa ajunga saptamana viitoare.

@alina: daca e sa mergi duminica parca as veni si eu... dar daca e sa plecam amandoi din brasov, ca singur parca mi-e urat :P
                            Last edited by B 83 RMJ; 19 February 2010, 21:44.
                            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• pe la real trec des,dar n-a, vazut nici un radar!e fix sau mobil

sigpic

Comment

• mobil, respectiv BV 11 ZDY, logan alb. l-am vazut pe data de 5 luna in curs, noroc ca ieseam din benzinarie si nu am avut timp sa iau viteza, ca altfel ma ardeam si eu. si mai nou am vazut ca nu te mai opresc. cred ca iti trimit direct felicitare in plic.
                                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google