Clar ! langa mici merge si o salata.
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
salutare! unde pot gasi mufa asta(cea incercuita) pentru blaupunkt logan?Attached FilesNe plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]
Comment
-
In magazin sigur nu ai sa gasesti.Care din cele trei mufe iti trebuie: galbena,verde sau albastra sau toate trei?Iti poat aduce la comanda la 45 de ron toate trei mufele cu fire cu tot sau 35 de ron numai mufele si papucii din interior.sigpic
Oglinzi MCV / Led Tuning / Activari functii LOGAN / HIDXenon / Leduri SMD / Accesorii Audio / ...
Comment
-
cine vrea folie pentru geamurile fata cu omologare si timbru rar pe omologare gaseste la magazinul de piese auto de langa restaurantul Capitanul NEMO de pe calea bucuresti colt cu poienelor.
atentie la radarul care sta in sensul giratoriu la real si ii ia si pe cei care vin dinspre mol, si pe cei care vin dinspre stadion. aviz amatorilor cand veniti (venim) la intalnire, si nu numai.
daca vrea cineva folie cu omologare pentru spate cea mai inchisa nuanta SUPER DARK BLACK sa se hotarasca repede ca dau comanda la pitesti. o sa ajunga saptamana viitoare.
@alina: daca e sa mergi duminica parca as veni si eu... dar daca e sa plecam amandoi din brasov, ca singur parca mi-e urat :PLast edited by B 83 RMJ; 19 February 2010, 21:44.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
mobil, respectiv BV 11 ZDY, logan alb. l-am vazut pe data de 5 luna in curs, noroc ca ieseam din benzinarie si nu am avut timp sa iau viteza, ca altfel ma ardeam si eu. si mai nou am vazut ca nu te mai opresc. cred ca iti trimit direct felicitare in plic.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
Comment