Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• si eu te salut alina eu conduc ca nebunuu
    sigpic

Comment

• ar trebuii sa nu mai conduci asa ca se pun astea rau de tot pe noi
      si ar fi pacat

Comment

• Cugetari:

Eram asa de sarac cand am fost copil, ca daca nu eram baiat, nu as fi avut cu ce sa ma joc...

Intr-o zi am ajuns acasa mai devreme, vad un tanar
        alergand gol pe strada. L-am intrebat: "De ce faci
        asta?" Mi-a raspuns: "Din cauza ca ai venit prea
        devreme acasa, boule!"

Exista unele femei care in loc sa-i faca sa sufere pe mai multi barbati, asa cum e firesc, se concentreaza
        asupra unuia pana il extermina. Acestea se numesc "fidele".

Inteligenta ma urmareste... dar eu sunt mai rapid.

Munca nu a omorat niciodata pe nimeni... dar de ce sa risti?

Traieste fiecare zi, ca si cum ar fi ultima. Apoi,
        intr-o zi, asa se va si intimpla.

Viata mea e ca un film care nu are distributia prea reusita. Si nu ii inteleg nici actiunea.

Femeile sunt ca medaliile olimpice: trebuie sa lupti
        pentru ele, apoi iti atirna de git o viata intreaga.

Timpul vindeca orice, insa nu e un bun chirurg
        plastician.

Un semn sigur ca ai imbatrinit este ca luminarile de pe tort costa mai mult decit tortul.

Mult mai multi barbati si-ar parasi nevestele, daca ar sti sa isi faca bagajele.

Nu conteaza daca esti sarac sau bogat. Conteaza sa ai bani!

Daca ti- e foame - maninca sare: o sa iti fie sete!

Stresul inseamna sa te trezesti urlind, apoi iti dai seama ca nu dormeai.

Nu ma duce pe mine in ispita, gasesc drumul singur.

Daca ajuti pe cineva, ai sa vezi ca isi va aminti de
        tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor.

sigpic

Comment

• foarte tare skorpion

LEGILE LUI MURHPY VIATA DE ZI CU ZI

Legile lui Murphy Exista doua categorii de oameni: cei care impart oamenii in categorii si cei care nu impart oamenii in categorii.
          Legile lui Murphy Plicurile si timbrele care nu se lipesc cand le umezesti tu, se vor lipi de alte lucruri, cand nu vrei tu.
          Legile lui Murphy Un elefant este un soarece construit conform indicatiilor guvernului.
          Legile lui Murphy Nu esti beat atata timp cat poti sa zaci intins pe parchet, fara sa te sprijini.
          Legile lui Murphy Legea modei
          Aceiasi rochie este:
          - Indecenta cu 10 ani inaintea lansarii ei.
          - Indrazneata cu un an inaintea lansarii ei.
          - Sic la momentul ei, propriu-zis.
          - Demodata la 3 ani dupa.
          - Hidoasa la 20 de ani dupa momentul lansarii.
          - Amuzanta la 30 de ani dupa acelasi moment.
          - Romantica la 100 de ani dupa... - Frumoasa cu adevarat la 150 de ani dupa aparitia ei, epocala... Legile lui Murphy Prima carte care trebuie interzisa este catalogul cartilor interzise.
          Legile lui Murphy Binecuvantat este cel care nu asteapta recunostinta, caci acela nu va fi dezamagit.
          Legile lui Murphy Cele mai multe afirmatii generale sunt false, inclusiv aceasta.
          Legile lui Murphy Ideea este sa mori tanar, dar cat mai tarziu posibil.
          Legile lui Murphy Pana cand nu-ti pui banii sa lucreze pentru tine, vei lucra tu pentru bani.
          Legile lui Murphy Profetia este in cele mai multe cazuri cauza principala a evenimentelor prezise.
          Legile lui Murphy Daca autorul "Iliadei" nu este Homer; atunci el este unul cu acelasi nume.
          Legile lui Murphy O intreprindere care are mai mult de 1000 de angajati devine un imperiu care se autoperpetueaza, creand atat de multa munca interna, pana cand nu mai are nevoie de vreun contact cu lumea exterioara.
          Legile lui Murphy Construieste un sistem pe care sa-l poata folosi si un prost, si numai un prost va dori sa-l foloseasca.
          Legile lui Murphy Nu exista un adevar absolut - asta este absolut adevarat.
          Legile lui Murphy Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
          Legile lui Murphy In orice prezentare de diapozitive, cel putin unul va fi pus invers.
          Legile lui Murphy Celibatul nu este ereditar.
          Legile lui Murphy Acei care nu studiaza istoria ii vor repeta greselile.
          Acei care o studiaza vor gasi alte cai de a gresi.
          Legile lui Murphy Daca primul lucru pe care-l faci dimineata va fi sa mananci o broasca raioasa cruda, in tot restul zilei nimic mai rau n-o sa ti se intample.
          Legile lui Murphy Cei care sunt cei mai morali sunt cel mai departe de problema.
          Legile lui Murphy Secretul succesului este sinceritatea.
          O data ce poti sa te prefaci ai reusit.
          Legile lui Murphy Ceea ce numim pacat la altii, pentru noi este experiment.
          Legile lui Murphy E ceva in neregula daca ai intotdeauna dreptate.
          Legile lui Murphy Nimic nu reuseste atat de plenar ca esecul.
          Legile lui Murphy Nu insulta niciodata un crocodil pana n-ai traversat raul.
          Legile lui Murphy Indiferent ce se intampla, intotdeauna se gaseste cineva care stia ca asa se va intampla.
          Legile lui Murphy Adevarul intotdeauna invinge... in 3 cazuri din 7.
          Legile lui Murphy Batranete inseamna intotdeauna a avea cu 15 ani mai mult decat am eu.
          Legile lui Murphy Nu cumpara niciodata de la un negustor bogat.
          Legile lui Murphy Sunt trei feluri de a face ceva: o faci tu, angajezi pe altcineva, sau le interzici copiilor tai sa o faca.
          Legile lui Murphy Intr-o tara subdezvoltata, nu bea apa. Intr-o tara dezvoltata, nu respira aerul.
          Legile lui Murphy Vrajitorul din Oz catre sperietoarea de ciori: Nu pot sa-ti dau creier, dar pot sa-ti dau o diploma.
          Legile lui Murphy Chiar si paranoicii au dusmani.
          Legile lui Murphy Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
          Legile lui Murphy Daca vezi apropiindu-se un om cu intentia evidenta de a-ti face bine, fugi cat te tin picioarele.
          Legile lui Murphy Oamenii vor crede orice daca le-o soptesti la ureche.
          Legile lui Murphy Regula de aur este inexistenta regulilor de aur.
          Legile lui Murphy Cand iti faci bagajele pentru vacanta, ia-ti jumatate din haine si dublu bani.
          Legile lui Murphy Optzeci la suta dintre oameni se considera soferi peste medie.
          Legile lui Murphy Daca pleci din statie, autobuzul va sosi exact in momentul in care te afli la jumatatea distantei intre statii.
          Legile lui Murphy Cine rade la urma, gandeste mai incet.
          Legile lui Murphy Probabilitatea de a catiga la loterie este un pic mai mare daca cumperi un bilet.
          Legile lui Murphy Imediad dupa ce ai reusit sa pui lucrurile cap la cap, cineva indeparteaza capetele.
          Legile lui Murphy Pe un inel cu multe chei, intodeauna se va gasi o cheie care nu deschide nimic.
          Legile lui Murphy Toti copiii sunt viitori fosti idealisti.
          Legile lui Murphy Un adult este un copil deteriorat.
          Legile lui Murphy Sunt milioane de insi care tanjesc dupa nemurire, dar care nu stiu ce sa faca intr-o dupa-amaiaza de duminica ploioasa.
          Legile lui Murphy Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine.
          Legile lui Murphy Traditiile sunt niste solutii pentru care am uitat problemele.
          Legile lui Murphy Nimic nu este mai definitiv decat lucrurile pe care le facem provizoriu.
          Last edited by catalinnyk; 23 February 2010, 20:59. Reason: Automerged Doublepost
          sigpic

Comment

• ati inceput sa o dati in maxime si filosofii
            sigpic
            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• te rog nu ne "stressa"

sigpic

Comment

• n-ar trebui si un thread pentru filozofari?....................
                glumeam desigur
                Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• Originally posted by stresu View Post
                  ati inceput sa o dati in maxime si filosofii
                  stresule lasă bre, că e foarte bine aşa.....înseamnă că oamenii se simt bine şi se întind la vorbe.....

Comment

• neata lume alina ai dreptata
                    sigpic

Comment

• decat sa o dam in certuri...
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• cu stresu oricum faci nu e bine

Comment

• mah nu fiti rai....daca eu sunt gigi-contra altii cum sunt? (nu dau nume)
                          sigpic
                          Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Alinuta o intreba pe mama sa:
                            -Mama,mama dece tata e asa de chel?
                            -Deoarece are multa minte.
                            -Dar tu de ce ai asa mult par pe cap????
                            -Taci si mananca!!!!!!!!!!!
                            sigpic

Comment

• asa parcheaza o persoana pe 4 locuri de parcare
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

• zeu69,vali205 si catalinnyk spuneti-mi cum vreti pozele,sunt 2 modele si cate bucati,doar daca vreti mai mult de 4
                                Attached Files

sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google