A fost stricata aseara cafeaua , de nu dati nici unu vreun semn de viata?
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
semn
e cam greu cu intratul pe forum, dar lasa ca te-am salutat dimineata. sa sti ca am apucat pana la urma sa imi spal si masina la petrom, deci dimineata ai vazut-o ultima data gri.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
-
ganditi-va fiecare ...daca ati vrea sa ne spalam masinile la o singura spalatorie toti...bineinteles la bani mai putini.
daca ne strangem vreo 20 am sa colind cateva spalatorii.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
ar fi ceva, dar sa se tina de treaba aia de la spalatorie, nu sa fusereasca pentru ca asa mi-o spal singur la petrom. eu i-am zis lui sebi in vara sa caute reduceri pe la diferite firme cu diferite servicii dar a zis ca sa ne facem si noi un numar stabil de membrii, si prezenta numeroasa, numar care acum vad ca incepe sa apara mai la toate intalnirile.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Ieri iam sugerat lui Sebi ideea...si a zis ca si el se gandea de mult...acum ca suntem cred vreo 20 in total...daca ne trecem pe o lista numerele de inmatriculare...eu dau o raita. (stiu sa negociez...)Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
daca gasiti la red car wash pe mine sa ma stergeti de pe lista.nu mai vreau acolo,never
@mumus-daca mergi,te rog treci la spalatoria care iti zic eu:intrii pe branduselor,langa itc,faci prima stanga pe langa un chiosk de tabla,si prima la dreapta,si imediat pe dreapta e spalatoria.vezi acolo daca poti sa faci ceva.jur ca e cea mai tare spalatorie din brasov.nu cred ca mai spala la alta ca acoloLogan Kiss Fm 1.4 MPI Gri Comete
Comment
Comment