If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
de filmul acela se mai stie ceva??eu cred ca a facut pui ce oameni incompetenti....
ne prinde 2011 si filmu nu e gata....asta este...
Traim in Romania si asta e pierdere de timp
Last edited by razvan_boss; 4 March 2010, 15:06.
Reason: Automerged Doublepost
domnul moderator CRISTI zice ca da warm 30 de zile tuturor care scriu ce nu ii convine lui despre intalnirea regionala asa ca asta este ultimul meu post pe acest forum si replica data super moderatorului:
"-asta e interzicerea dreptului la replica,nu mi se pare corect ca unii sa puna paie pe foc si altii sa traga ponoasele,nu e fair play
-poti sa-mi dai warm si 300 de zile ca de azi nu mai intru pe forum
-asta nu e forum,e dictatura,trebuie sa scrii doar ce le place la unii si la altii,mai rau ca pe vremea lui Ceausescu
-respect pentru baietii adevarati(se stiu ei care sunt)si ne vedem la intalniri"
nu mi se pare corect ca dupa 2-3 intalniri si un post zdravan in care ne-a jignit pe toti sa se treaca la lista de membrii cu toate ca nu are nici o legatura cu acest club, dupa care se sterg posturile si unii mai iau si bann
@bv06fww sa stii ca aici nu iti dau dreptate. Postul lui Sparky a fost unul cu bun simt, nu a jignit pe nimeni pentru ca nu a dat niciun nume. Este normal ca de fiecare data cand se zice ceva, cei care se simt, sa comenteze.In caz ca nu stii, Sparky s-a implicat la regionala, a stat mai mult de 5 ore la gratar alaturi de ssg, de ce sa nu aiba dreptul sa isi spuna parerea. Si de ce nu are nicio legatura cu acest club? pentu ca nu are Logan? mi se pare aberant....daca omul vrea sa faca parte din comunitate si este asa cum trebe, ce tot aveti cu el? si cu aparutul pe lista, eu i-am zis sa se bage, pentru ca desi vine la intalnire de putin timp, a aratat implicare pentru club.
nu a ajuns mancarea, s-a intarziat cu mancarea, unde's banii? de ce unii au primt cadouri si altii nu? tombole... de ce nu putem sa ne plangem de organizatori? de ce suntem amenintati cu ban? eu am fost nebagat in seama.
voi realizati ce probleme va dor? cati dintre voi cei nemultumiti aveti o0(coaie) ca sa organizati un asemenea eveniment? e, atunci sa comentati!
si trec la amenintarea cu BAN si pe acest thread, sa iasa la iveala comunistul din mine!
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
stresule daca ti-e prieten normal ca l-ai luat sub aripa ta protectoare de co si ca a facut si ca s-a implicat pentru club, noi restu care am dat bani nu a fost de ajuns. Nu aveti decat sa ramaneti doar organizatori in logan club sa vedem cati mai ramaneti
stresule daca ti-e prieten normal ca l-ai luat sub aripa ta protectoare de co si ca a facut si ca s-a implicat pentru club, noi restu care am dat bani nu a fost de ajuns. Nu aveti decat sa ramaneti doar organizatori in logan club sa vedem cati mai ramaneti
nu ti-a luat nimeni meritul ca ai dat bani, nici n-am zis asa ceva, n-am zis nici ca nu a fost deajuns ca ati dat bani, eu nu stiu de ce apareti cu reclamatii de-astea atata timp cat nimeni nu v-a acuzat de nimic, dar nu vreau sa mai aud chestii de genu: n-are nicio legatura cu clubul, n-are ce cauta, etc.... ca imi e prieten sau nu, s-a implicat, si asta nu poate sa o nege nimeni. haideti sa revenim cu picioarele pe pamant si sa nu ne mai contrazicem aiurea.
buna tuturor,eu sunt nou aici si se pare ca am nimerit in mijlocul unei furtuni
vroiam sa stiu daca pot sa vin duminica la intalnire sa mai cunosc si eu ceva lume
dc mi sa sters postul?pt k mi-am expus punctul de vedere in legatura cu organizarea?de ce trebuie privat acest drept pe care il ofera un forum in adevaratu sens al cuvantului........rusine!!!!!!!!
buna tuturor,eu sunt nou aici si se pare ca am nimerit in mijlocul unei furtuni
vroiam sa stiu daca pot sa vin duminica la intalnire sa mai cunosc si eu ceva lume
mai bine vino miercuri sau duminica viitoare....duminica asta avem chestii mai particulare si mai intime de discutat... (mersi de intelegere)
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment