Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ok..ramane duminica sa vorbim....drum Bun!!!

de filmul acela se mai stie ceva??eu cred ca a facut pui ce oameni incompetenti....
    ne prinde 2011 si filmu nu e gata....asta este...
    Traim in Romania si asta e pierdere de timp
    Last edited by razvan_boss; 4 March 2010, 15:06. Reason: Automerged Doublepost
    sigpic
    http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• sebiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• domnul moderator CRISTI zice ca da warm 30 de zile tuturor care scriu ce nu ii convine lui despre intalnirea regionala asa ca asta este ultimul meu post pe acest forum si replica data super moderatorului:
        "-asta e interzicerea dreptului la replica,nu mi se pare corect ca unii sa puna paie pe foc si altii sa traga ponoasele,nu e fair play
        -poti sa-mi dai warm si 300 de zile ca de azi nu mai intru pe forum
        -asta nu e forum,e dictatura,trebuie sa scrii doar ce le place la unii si la altii,mai rau ca pe vremea lui Ceausescu
        -respect pentru baietii adevarati(se stiu ei care sunt)si ne vedem la intalniri"

si m-am tinut de cuvant
        Last edited by crististreulea; 4 March 2010, 16:55.

sigpic

Comment

• nu mi se pare corect ca dupa 2-3 intalniri si un post zdravan in care ne-a jignit pe toti sa se treaca la lista de membrii cu toate ca nu are nici o legatura cu acest club, dupa care se sterg posturile si unii mai iau si bann
          sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• @bv06fww sa stii ca aici nu iti dau dreptate. Postul lui Sparky a fost unul cu bun simt, nu a jignit pe nimeni pentru ca nu a dat niciun nume. Este normal ca de fiecare data cand se zice ceva, cei care se simt, sa comenteze.In caz ca nu stii, Sparky s-a implicat la regionala, a stat mai mult de 5 ore la gratar alaturi de ssg, de ce sa nu aiba dreptul sa isi spuna parerea. Si de ce nu are nicio legatura cu acest club? pentu ca nu are Logan? mi se pare aberant....daca omul vrea sa faca parte din comunitate si este asa cum trebe, ce tot aveti cu el? si cu aparutul pe lista, eu i-am zis sa se bage, pentru ca desi vine la intalnire de putin timp, a aratat implicare pentru club.
            sigpic
            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• nu a ajuns mancarea, s-a intarziat cu mancarea, unde's banii? de ce unii au primt cadouri si altii nu? tombole... de ce nu putem sa ne plangem de organizatori? de ce suntem amenintati cu ban? eu am fost nebagat in seama.

voi realizati ce probleme va dor? cati dintre voi cei nemultumiti aveti o0(coaie) ca sa organizati un asemenea eveniment? e, atunci sa comentati!

si trec la amenintarea cu BAN si pe acest thread, sa iasa la iveala comunistul din mine!
              Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• stresule daca ti-e prieten normal ca l-ai luat sub aripa ta protectoare de co si ca a facut si ca s-a implicat pentru club, noi restu care am dat bani nu a fost de ajuns. Nu aveti decat sa ramaneti doar organizatori in logan club sa vedem cati mai ramaneti
                sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• pana la urma aseara a fost intalnire sau nu sa stiu daca sa o pun la prezente ca pana fac 15-16 mai e mult!!!!!))
                  [B][COLOR="Red"]LOGAN CLUB BRASOV

Comment

• Originally posted by bv06fww View Post
                    stresule daca ti-e prieten normal ca l-ai luat sub aripa ta protectoare de co si ca a facut si ca s-a implicat pentru club, noi restu care am dat bani nu a fost de ajuns. Nu aveti decat sa ramaneti doar organizatori in logan club sa vedem cati mai ramaneti
                    nu ti-a luat nimeni meritul ca ai dat bani, nici n-am zis asa ceva, n-am zis nici ca nu a fost deajuns ca ati dat bani, eu nu stiu de ce apareti cu reclamatii de-astea atata timp cat nimeni nu v-a acuzat de nimic, dar nu vreau sa mai aud chestii de genu: n-are nicio legatura cu clubul, n-are ce cauta, etc.... ca imi e prieten sau nu, s-a implicat, si asta nu poate sa o nege nimeni. haideti sa revenim cu picioarele pe pamant si sa nu ne mai contrazicem aiurea.
                    sigpic
                    Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• ce se intampla pe aici?

Oameni buni...care a dat cu ciocul mai sus....chiar nu ne putem rezolva problemele la intalnire? Trebuie sa afle toti ce se intampla la noi?
                      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• buna tuturor,eu sunt nou aici si se pare ca am nimerit in mijlocul unei furtuni
                        vroiam sa stiu daca pot sa vin duminica la intalnire sa mai cunosc si eu ceva lume

Comment

• dc mi sa sters postul?pt k mi-am expus punctul de vedere in legatura cu organizarea?de ce trebuie privat acest drept pe care il ofera un forum in adevaratu sens al cuvantului........rusine!!!!!!!!

Comment

• cu draga inima.duminica ora 18 in parcare la REAL.
                            willkomen!
                            Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

• Originally posted by timon View Post
                              buna tuturor,eu sunt nou aici si se pare ca am nimerit in mijlocul unei furtuni
                              vroiam sa stiu daca pot sa vin duminica la intalnire sa mai cunosc si eu ceva lume
                              mai bine vino miercuri sau duminica viitoare....duminica asta avem chestii mai particulare si mai intime de discutat... (mersi de intelegere)
                              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• am sa fiu prezent,multumesc

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google