Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• si p de alta parte vreau sa stiu ceva:au contribuit numai cei care sau ocupat sambata???pt k vad k faptul ca unii au mai facut rost de cate un sponsor cat sa putut mai bogat sau nu aia nu se pune
    ?????

Comment

• haideti sa vorbim duminica..sa nu ne spalam iar rufele in public...va rog frumos
      Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• dar ce s-a intamplat ca nu reusesc sa-mi dau seama

Comment

• Originally posted by dodo ursu View Post
          si p de alta parte vreau sa stiu ceva:au contribuit numai cei care sau ocupat sambata???pt k vad k faptul ca unii au mai facut rost de cate un sponsor cat sa putut mai bogat sau nu aia nu se pune
          ?????
          bineinteles ca se pune Dodo...nu a zis nimeni ca nimeni in afara de organizatori nu are nimeni nici un merit... aproape toti au meritul lor in realizarea acestei intruniri

Originally posted by mumus View Post
          haideti sa vorbim duminica..sa nu ne spalam iar rufele in public...va rog frumos
          daca imi permiteti, Mumus are dreptate...haideti sa vorbim la intalniri.

din pacate, eu duminica voi fii plecat din localitate, asa ca mi-ar face o deosebita placere sa ne vedem miercurea viitoare.

mersi si imi cer scuze daca cineva s-a simtit ofensat de postul meu ... poate ca ar fii fost mai ok sa dau nume, dar aia am zis ca e mai bine fata in fata, cum zice foarte bine domnul Mumus

o seara cat mai placuta tuturor
          Last edited by Sparky; 4 March 2010, 18:47. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• no comment.. un 10 pentru baietii care au luat atutuine sa va astept la sfat..
            sigpic

Comment

• La sfat acu ar trebui sa mearga doar cei care au participat la intalnire...restu data viitoare. (parerea mea)
              Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.

Comment

• mam referit la alceva cand am zis sfat..
                sigpic

Comment

• eu unu m-am cam saturat de atatea discutii si rog pe sebii sa ma scoata din peisaj,adica logan club brasov,raman doar fan logan si atata.
                  sigpic
                  nu este nimic mai dulce decat o dusca de aer liber

Comment

• pai daca se mai continua asa cred ca o sa ramanem toti fani logan si atat
                    desi nu am prins toata discutia de la inceput,am vazut ca s-a luat si ban
                    imi pun si eu intrebarea
                    care mai e rostu forumului daca se sterg posturi si se da ban?
                    sau pentru ce trebuie sa scrii daca se sterge ce nu e scris cum "trebuie"?

Comment

• ce liniste e
                      sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• acu tu faci haz de necaz

Comment

• ce sa fac si eu
                          sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• in concluzie.....stie careva ce mai e cu filmu ala??sau ma apuc de virusat prin zona
                            si mai usor cu vijeliile ca iar a fost cutremur in Taiwan...acuma urmeaza un Tzunamy
                            sigpic
                            http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• lassam discutiile dintre brasoveni pt duminica. dar parerea mea este ca toata lumea sa vina duminik sa nu se faca diferente ca esti mai nou sau mai vechi,mie asa mi se pare corect nu????

Comment

• am spus ce aveam de spus pentru ca nu mai vin la nicio intalnire
                                sigpic
                                nu este nimic mai dulce decat o dusca de aer liber

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google