Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by gigi-kent View Post
    nu e treaba ca ma simt mai bine dar am ramas cu sechele de la ultimul scandal

Comment

• vad ca va-ti calmat
      sigpic
      nu este nimic mai dulce decat o dusca de aer liber

Comment

• s-a calmat lumea la prima vedere ...ca au disparut toate posturile ...:|
        "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• acum imi dau si eu seama de multe chestii!!!! din pacate negative !!!!!
          [B][COLOR="Red"]LOGAN CLUB BRASOV

Comment

• metaxa: omule bun, ultimul post s-a sters "abuziv" in 4th March 2010, 12:28 de catre mine si asta pe la pagina 105, exact inaintea postului #2099 . ulterior am pus eu postul in care amenintam cu BAN. si au mai fost sterse 5 posturi la cererea lui unknown.
            postul pus de tine si sters azinoapte la ora 01:15 de catre sebi, te-a scutit de un ban din partea mea.
            eu in acest moment ma gandesc serios daca sa-ti dau ban sau nu. care's acele "o gramada de posturi sterse" de care vorbesti tu?

in alta ordine de idei, poll-ul s-a prelungit pana duminica.
            avertizez din nou, orice clona va primi ban permanent!
            Last edited by crististreulea; 6 March 2010, 12:52.
            Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

• cristi !!! nu am jignit pe nimeni nu am adus nici un repros ci pur si simplu am discutat ca orice om si nu ma refer doar la postul din acest thread ci la mai multe multe posturi!!! si acum o sa te intreb si pe tine de ce vroiai sa-mi dai ban macar sa stiu si eu cu ce gresesc!!!!!
              [B][COLOR="Red"]LOGAN CLUB BRASOV

Comment

• @ovidiu_elos ..... normal ca ne lauda toata tara,toti s-au simtit bine,au mancat pe saturate,au baut la fel,au primit premii de si-au umplut portbagajele....de ce oare numai brasovenii sunt invers???iti zic eu,pentru ca au primit fix _ _ _ _ .esti liber sa pleci daca nu-ti convine,nu te leaga nimeni.
                BMW CABRIO 1.8 ...........respect

Comment

• Aaa...acum am inteles care-i baiul.
                  Unii brasoveni n-au primit premii si mancare, de aici marea revolta.

Daca intr-adevar exista nereguli in organizare, nu ar fi mai bine daca vi le-ati rezolva in privat? Ca asa va vede toata tara, si e pacat.
                  Si daca v-a furat careva, linsati-l.
                  Last edited by Cezar; 6 March 2010, 14:09.

Comment

• Aaaaa...deci asate e problema...stimata gasca contestatara...voi va auziti ce doleante aveti?Sunteti zdraveni?Pai cum ma...eu daca invit pe cineva la mine...il pun pe el prima data la masa...nu?Ca io pot manca si mai tarziu...ideea e sa se simta el bine...ca de aia sunt gazda...voi stiti ca eu cel putin am vacut 1000 km sa va vad?Si v-am vazut...m-am simtit bine...si acum dati cu mucii-n fasole...nu e frumos...nu e frumos deloc...maturizati-va va rog...aaaa...si o data cu functia de organizator nu ti se da si vreo coroana sau niste trese stati linistiti.
                    Si ultima intrebare....cate persoane au fost vineri seara sa aranjeze la Conca?
                    sigpic

Comment

• da corect cate au fost??
                      eu unul am fost valeriuciprian stie
                      sigpic
                      http://www.loganclub.ro/forum/masina...3.html?t=16273

Comment

• cristi era mai bine sa lasi poll-ul vizibil ca sa vedem si noi care cum voteaza.poate sunt si clone de partea altcuiva nu de alta
                        sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• Originally posted by valeriuciprian View Post
                          Aaaaa...deci asate e problema...stimata gasca contestatara...voi va auziti ce doleante aveti?Sunteti zdraveni?Pai cum ma...eu daca invit pe cineva la mine...il pun pe el prima data la masa...nu?Ca io pot manca si mai tarziu...ideea e sa se simta el bine...ca de aia sunt gazda...voi stiti ca eu cel putin am vacut 1000 km sa va vad?Si v-am vazut...m-am simtit bine...si acum dati cu mucii-n fasole...nu e frumos...nu e frumos deloc...maturizati-va va rog...aaaa...si o data cu functia de organizator nu ti se da si vreo coroana sau niste trese stati linistiti.
                          Si ultima intrebare....cate persoane au fost vineri seara sa aranjeze la Conca?

Subscriu!
                          Pacat de realizarile voastre ca si club daca lasati sa degenereze!
                          Sa auzim numai de bine!
                          aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• pai am fost 4 insi: sebi8ta, stresu, florinc_99 si razvan_boss, asta dupa ce toata ziua am alergat prin oras sa luam tot ce trebe pe pielea noastra, n-am cerut la nimeni un leu pentru benzina consumata sau altceva, si uite asta ne este multumirea din partea colegilor.
                            sigpic
                            Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• trebuia lasat poll-ul vizibil sa vedem si noi ca poate sunt clone de ambele parti.cam repede a crescut numarul voturilor in dimineata asta
                              sigpic........restul e NoSpeedLimit

Comment

• Originally posted by gigi-kent View Post
                                cristi era mai bine sa lasi poll-ul vizibil ca sa vedem si noi care cum voteaza.poate sunt si clone de partea altcuiva nu de alta
                                mi se pare corect ...+ de asta vezi care e om si care nu ...
                                "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google