adevarul e ca ne-am simtit foarte bine,pe banii nostrii sa murim de foame,pentru gazde.tin sa te anunt ca la cluj,am si dat bani pentru gratar,nici nu am mancat,si tot cei de la brasov au facut gratarul,care erau gazde.si aici,tot pe banii nostrii,tot nu am mancat nimic,tot nu am primit nimic,si restu au primit premii,nu premiu,PREMII,mancare sa cada sub masa,bautura,etc.daca doreai ceva,la cerere primeai...NU MAI AVEM.mai tin sa te pun la curent,ca aceasta intalnire a fost pentru intarirea relatiiei dintre sebi si celelalte cluburi,bucuresti,sibiu,cluj.in cazul in care nu ati inteles...NU-L MAI DORIM PE SEBI.NICI NU L-AM DORIT,DAR ACUM ESTE MOMENTUL POTRIVIT SA PLECE.MAI BINE SI-AR DA DEMISIA SINGUREL
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
sa-l stapanesti sanatos...
cu ce sa facem scandal inainte de regionala???daca toate s-au intamplat in timpul ei?
si inainte de regionala toate erau bune si frumoase,puse bine la punct...pana acolo...ca sebi a uitat ce ne-a mintitBMW CABRIO 1.8 ...........respect
Comment
-
silviuBv nu te cunosc dar nici ce ai facut ut la proba de indemanare nu a fost frumos, daca ar fi sa te caracterizez dupa fapta nu da bine.
si sa sti ca si noi la cluj am dat bani si nu am prisc mancare da asta e nu inseamna ca nu a fost reusita intalnirea din cauza asta.
Si ca o paranteza e normal ca la orice regionala sau nationala sa mai ramana organizatorii pe dinafara, face parte din sacrificiul care il facem pentru a se simti oaspetii bine si ma simt fericit cand zice lumea ca a fost bine, ca om din partea casei asta e in gandirea mea.
Pacat ca va certati pe lucruri fara sens la felix s-a mancat pe bani la 3-4 oameni si pentru aia nu am facut scandal.Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).
Comment
-
Salutare domnul SILVIU,mai usor ca ti se ridica tensiunea si o sa te servesc cu niste pastile ca eu iau din plin pe chestia cu tensiunea.Ma abtin de la comentarii aici pe forum dar o sa fiu prezent maine la real si astept cu nerabdare sa vad cum degenereaza intalnirea.Sant mandru de voi ca am reusit sa avem cea mai mare audienta dintre toate cluburile din tara cu controversele astea si la cat de incordata e toata lumea eu zic sa chemam un echipaj smurd pt maine ca sigur o sa faca careva infarct pe acolo!!!
VA SALUT,RAMANETI PE DRUM SI NU UITATI CA OMUL NU S-A NASCUT CU PIESE DE SCHIMB!!!Last edited by kelu; 6 March 2010, 14:57.sigpic
Comment
-
@stresu ... am dat.consulta-ti agenda.dar daca asa sta problema,ca nu m-ai scris,vorbim la intalnire...si vb in numele la toti,nu al meu.daca ei nu pot intra pe forum...
@cezar...nu mai inventa cuvinte pe care numai tu le intelegiBMW CABRIO 1.8 ...........respect
Comment
Comment