Originally posted by stresu
View Post
Discutii Generale L.C. Brasov
Collapse
X
-
domnii moderatori...va rugam nu mai exagerati cu voturile...nu suntem atatia in club cate voturi bagati din burta...dorim un alt poll unde putem vedea cine cu cine a votat.va multumim
Acuzi fara sa stii...Instigi la cearta. Du-te de spune-ti parerea live si lasa forumul. 2 zile vacanta si tie.Last edited by Cezar; 6 March 2010, 15:32.sigpic
Broker de asigurari DESTINE
Comment
-
stresule...ma refeream la stresu de pe forum, ca nu vezi cum apar aici posturi degeaba? nu ma refeream la tine, daca asta ai crezut
rmn. pentru postul ala poti sa iti iei vacanta. ti-am zis sa stai calm...votam maine si gata.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
domnu mc_alienu, n-am nimic de ascuns, crede-ma, dar cel mai bine este sa se inchida pana maine seara ca sa nu mai apara injurii, acuze si toate cele, pe care sa le vada toata tara. maine seara la intalnire se rezova nelamuririle si gatasigpicLogan 1.4 Dynamic Blue
Comment
-
Ce uimire domnilor,sant 32 de voturi deja si curios e cine sant acestia 32 care au votat deja???Sant multi colegi din club care nu intra pe forum deloc si numarul lor cu cel care deja e la voturi plus a celora care nu au votat inca,printre care ma numar si eu,cred ca sant mai multi decat santem noi in clubCel mai sigur e sa astepte toti pana maine pt ca acolo se v-or vedea adevaratele pareri si voturi!!!Eu nu am nimic de impartit cu nimeni si o sa inclin catre majoritate maine pt ca asa e si logic,cele mai multe voturi isi spun cuvantul si ne conformam lor.
VA SALUT SI RAMANETI PE DRUM!!!sigpic
Comment
-
lasa topicul inchis. e mai bine asa. votul maine seara, cu manuta pe sus si gata. o sa se posteze si alte aiureli, nu numai 'vot public', asa ca mai bine nu.Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
Originally posted by metaxa View Post... nu am adus nici un repros ci pur si simplu am discutat ca orice om si nu ma refer doar la postul din acest thread ci la mai multe multe posturi!!!
Originally posted by metaxa View Postfoarte bine cezar eu sunt deacord cu propunerea ta dar lasa si bannati sa voteze!!!
skorpionking: mi-a confirmat votul pe mail
ALO68: m-a sunat si mi-a confirmat votul lui
Dodo_ursu: mi-a confrmat pe YM votul lui
deci la acel Poll era calculate si cele 3 voturi ale userilor banati, sa le cereti confirmarea in caz ca aveti indoieli de comunistii verzi!
in momentul in care am gasit voturi de Clone, deja acel Poll a fost compromis...
daca nu putem fi oameni si trisam...
imi pare rau ca a inchis Cezar threadul, a inceput sa-mi placa sa inrosesc pe unu altulDaca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
Comment
Comment