Discutii Generale L.C. Brasov

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by stresu View Post
    da, inchide-l pana maine seara, cel mai bine asa
    se pare ca e ceva ce te deranjeaza pe aici... dak nu ai nimik de ascuns de ce vrei sa fie inchis ...?
    "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• domnii moderatori...va rugam nu mai exagerati cu voturile...nu suntem atatia in club cate voturi bagati din burta...dorim un alt poll unde putem vedea cine cu cine a votat.va multumim

Acuzi fara sa stii...Instigi la cearta. Du-te de spune-ti parerea live si lasa forumul. 2 zile vacanta si tie.
      Last edited by Cezar; 6 March 2010, 15:32.
      sigpic

Broker de asigurari DESTINE

Comment

• stresule...ma refeream la stresu de pe forum, ca nu vezi cum apar aici posturi degeaba? nu ma refeream la tine, daca asta ai crezut
        rmn. pentru postul ala poti sa iti iei vacanta. ti-am zis sa stai calm...votam maine si gata.
        Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• domnu mc_alienu, n-am nimic de ascuns, crede-ma, dar cel mai bine este sa se inchida pana maine seara ca sa nu mai apara injurii, acuze si toate cele, pe care sa le vada toata tara. maine seara la intalnire se rezova nelamuririle si gata
          sigpic
          Logan 1.4 Dynamic Blue

Comment

• Ce uimire domnilor,sant 32 de voturi deja si curios e cine sant acestia 32 care au votat deja???Sant multi colegi din club care nu intra pe forum deloc si numarul lor cu cel care deja e la voturi plus a celora care nu au votat inca,printre care ma numar si eu,cred ca sant mai multi decat santem noi in clubCel mai sigur e sa astepte toti pana maine pt ca acolo se v-or vedea adevaratele pareri si voturi!!!Eu nu am nimic de impartit cu nimeni si o sa inclin catre majoritate maine pt ca asa e si logic,cele mai multe voturi isi spun cuvantul si ne conformam lor.
            VA SALUT SI RAMANETI PE DRUM!!!
            sigpic

Comment

• No bine...atunci inchidem sandramaua aici, si va rezolvati divergentele in ograda proprie.
              Si daca tot nu sunteti multumiti, facem un pool public.

Comment

• l-ai inchis si l-ai si deschis?
                Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

• Pai vreti sondaj public, sau nu?
                  Daca da, fac un thread separat, in care doar votati, fara vb.

Comment

• lasa topicul inchis. e mai bine asa. votul maine seara, cu manuta pe sus si gata. o sa se posteze si alte aiureli, nu numai 'vot public', asa ca mai bine nu.

Comment

• foarte bime cezar eu sunt deacord cu propunerea ta dar lasa si bannati sa voteze!!!
                      [B][COLOR="Red"]LOGAN CLUB BRASOV

Comment

• e mai bine asa cezar. si il arzi pe ala care e pe langa. si aici inchide topicul ca se mai fac 20 pagini pana deseara.

Comment

• si de preferat sa voteze doar cei care se lovesc de aceasta "problema" ...parerea mea ...ca e cel mai corect ...
                          "when I grow up,sigpic I want to be a VDE"

Comment

• limitati votul doar la cei din brasov si gata. ca problemele poate nu erau de saptamana trecuta.

Comment

• Bun. Inchidem, si va rezolvati problemele la intalniri. Este cel mai fair asa, caci si banatii vor avea un cuvant de spus.

Comment

• Originally posted by metaxa View Post
                                ... nu am adus nici un repros ci pur si simplu am discutat ca orice om si nu ma refer doar la postul din acest thread ci la mai multe multe posturi!!!
                                banul venea exact din postul sters de catre sebi in car ii reprosai ca ai fost sters dintr-o lista. era un repros dar totusi nu era repros, hotarastete. doar agiti spiritele! ai primit raspunsul si chiar o scurta vacanta.

Originally posted by metaxa View Post
                                foarte bine cezar eu sunt deacord cu propunerea ta dar lasa si bannati sa voteze!!!
                                am primit 1 email, un telefon iar unul s-a confirmat pe Yahoo Messenger:
                                skorpionking: mi-a confirmat votul pe mail
                                ALO68: m-a sunat si mi-a confirmat votul lui
                                Dodo_ursu: mi-a confrmat pe YM votul lui

deci la acel Poll era calculate si cele 3 voturi ale userilor banati, sa le cereti confirmarea in caz ca aveti indoieli de comunistii verzi!
                                in momentul in care am gasit voturi de Clone, deja acel Poll a fost compromis...
                                daca nu putem fi oameni si trisam...

imi pare rau ca a inchis Cezar threadul, a inceput sa-mi placa sa inrosesc pe unu altul
                                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google